Yeni Rurouni Kenshin Animesinin 3. Tanıtım Videosu Yayınlandı
Ayrıca projede yer alacak iki seslendirme sanatçısının ismi duyuruldu.


TheAnimeJapan 2023 sahne etkinliğinde Nobuhiro Watsuki’nin Rurouni Kenshin mangasından uyarlanan yeni televizyon anime projesi için  iki seslendirme sanatçısı daha duyuruldu. Yuma Uchida, Shinomori Aoshi’yi seslendirecek ve Saori Onishi, Takani Megumi’yi seslendirecek. Etkinlikte ayrıca yeni tanıtım videosu da yayınlandı.

 

Anime, temmuz ayında Fuji TV’nin Noitamina anime kuşağında yayın hayatına başlayacak.

Soma Saito, seride Kenshin Himura olarak başrolde olacak ve Rie Takahashi ise Kaori Kamiya olarak başrolü paylaşıyor. Taku Yashiro, Sanosuke Sagara’yı canlandıracak ve Makoto Koichi ise Yahiko Myojin’i seslendirecek.

Anime, ana manga serisine göre tekrar uyarlanacak.

Strike the Blood, Magical Girl Spec-Ops Asuka, Cells at Work! Code Black serileriyle de bilinen Hideyo Yamamoto, Liden Films’te animeyi yönetiyor. Terumi Nishii karakterleri düzenlerken, Hideyuki Kurata ise seri komposizyonundan sorumlu. Yu Takami müziği besteliyor.

Watsuki ve roman yazarı/hikayenin yaratıcı ortağı olan Watsuki’nin eşi Kaoru Kurosaki, “Rurouni Kenshin: Hokkaido Arc (Rurouni Kenshin, Meiji Kenkaku Romantan: Hokkaido-hen)” isimli mangasına Shueisha’nın Jump SQ dergisinde Eylül 2017’de başlamıştı. Watsuki’nin çocuk pornografisi bulundurma suçlamasının ardından, mangaya 2017 Aralık ayında ara verildi. Seri daha sonra Haziran 2018’de yayınlanmaya devam etti.

Viz Media eş zamanlı olarak mangayı İngilizce yayınlıyordu, fakat 2017’de mangaya ara verildiğinde yayını durdurdu.

Watsuki, 28 ciltlik Ruruoni Kenshin mangasını ilk olarak Shueisha’nın Weekly Shonen Jump dergisinde 1994’te başlattı. Manganın dünya çapında 72 milyondan fazla kopyası bulunmaktadır. Manganın merkezinde Kenshin Himura bulunuyor; bir zamanlar Meiji Restorasyonu (Reformu) döneminde ölümcül bir suikatçı olan Kenshin, şiddeti geride bırakarak yeni bir yaşam kurmaya çalışıyor.

Rurouni Kenshin mangası, 95 bölümlük TV anime serisine, bir anime filmine, üç orijinal video anime projesine, beş live-action filmine ve tamamı kadınlardan oluşan müzikal tiyatro topluluğu Takarazuka Revue tarafından bir sahne müzikaline uyarlanmıştı.

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları