Yeni Kaptan Tsubasa Animesi, Ekim Ayında Ortaokul Arkına Giriyor
Anime 2 Nisan'da prömiyer yapmıştı.

TV Tokyo'nun resmi web sitesi Pazartesi günü, anime hikayesinin Ekim ayında "Ortaokul" arkına gireceğini açıkladı. TV Tokyo'nun sitesi, Tsubasa ve Kojirō'nun ortaokul görünümlerinin görselini ortaya çıkardı.

Yōichi Takahashi'nin 1981-1988 Kaptanı Tsubasa mangasına dayanan yeni anime, 2 Nisan'da TV Tokyo ve diğer kanallarda prömiyeri yapmıştı ve şu anda yayınlanmaya devam ediyor. Anime, Takahashi'nin orijinal manga hikayesini baştan itibaren yeniden anlatıyor.

Viz Media, animeyi lisansladı. Lisans, Kuzey Amerika ve Latin Amerika için dijital yayınlama, elektronik satış (EST) ve ticari haklar içeriyor. Anime, 7 Temmuz'da Amerika Birleşik Devletleri'nde Primo TV'de yayın yapmaya başladı.

Orjinal futbol mangasının hikayesi 11 yaşında futbolu seven bir erkek çocuğu olan Tsubasa Ōzora ve ona antrenörlük yapan eski Brezilyalı futbolcu Roberto'nun etrafında dönmektedir. Tsubasa, Dünya Kupası için antrenman yapmak amacı ile koçu ile birlikte Brezilya'ya gidiyor.

Toshiyuki Kato (JoJo's Bizzare Adventure: Diamond İs Unbreakable, Full Moon o Sagashite) David Prodüksiyon'da anime yönetiyor. Atsuhiro Tomioka (Inazuma Eleven, Pokémon XY) serinin senaryosundan sorumludur ve Hajime Watanabe (Ginga e Kickoff !!, School Rumble) karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni olarak görev yapmaktadır. Hayato Matsuo (Hellsing Ultimate, JoJo's Bizzare Adventure, The World God Only Knows) müziği besteliyor ve Yoshikazu Iwanami ses yönetmenliği yapmaktadır. Johnny West grubu, anime'nin açılış tema şarkısı olan "Start Dash!"ı seslendiriyor.

Kaynak: animenewsnetwork

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları