"World’s Finest Assassin" Animesinin Kesin Yayın Tarihi Duyuruldu
"The World’s Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat" (Sekai Saikou no Ansatsusha, Isekai Kizoku ni Tensei Suru) animesinin resmî Twitter hesabından kesin başlangıç tarihinin duyurusu yapıldı. Ayrıca yeni trailer ve görsel de paylaşıldı.

Prömiyeri ilk başta Temmuz 2021 olarak belirlen"The World’s Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat" (Sekai Saikou no Ansatsusha, Isekai Kizoku ni Tensei Suru) animesinin yayın tarihi 6 Ekim 2021 olarak animenin resmî Twitter hesabından duyuruldu. İsekai serisinin yönetmeni, daha önce "The Misfit of Demon King Academy" animesinden tanıdığımız Masafumi Tamura, yapımcılığını ise SILVER LINK. ve Studio Palette üstleniyor. Animenin senaryosunu Katsuhiko Takayama kaleme almıştır.

Animenin uyarlaması, "Redo of Healer"ın yazarı Rui Tsukiyo'nun hafif romanına dayanıyor. Orijinal çalışma, şimdiye kadar altı cilt olarak yayınlandı. 

Crunchyroll'un lisansını aldığı anime, 2021 sonbaharında Crunchyroll'den izlenebilecek. Hafif romanın İngilizce çevirisi Yen Press tarafından yayınlanmıştır. 

Kaynak: Anime2You

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları