WIT Studio'nun Great Pretender Animesi İçin İlk Ana Tanıtım Videosu Yayınlandı
Wit Studio'nun orijinal TV anime serisi Great Pretender'ın resmi web sitesi Cuma günü anime için ilk ana tanıtım videosunu yayınladı.

PV:

Video, animenin Japonya'daki Netflix'teki prömiyerini 2 Haziran'da yapacağını açıklamıştır.

  • Dosya 1 (bölüm 1-5): 2 Haziran
  • Dosya 2 (bölüm 6-10): 9 Haziran
  • Dosya 3 (bölüm 11-14): 16 Haziran
  • Dosya 4: (bölüm sayısı bilinmiyor): "Çok Yakında"

Netflix animeyi dünya çapında yayınlayacaktır, ancak ilk önce Japonya'da yayınlanacaktır.

Video ayrıca, animenin 8 Temmuz'da Fuji TV'nin +UItra bloğunda yayınlanacağını göstermektedir. Anime BS Fuji'de de yayınlanacaktır. Anime toplam 23 bölümden oluşacaktır.


Web sitesi ayrıca yeni bir görsel yayınladı:

 Anime, izleyicilerini Los Angeles, Singapur, Londra, Şangay ve Tokyo gibi egzotik mekanlara götürecek. Animenin resmi web sitesi TV animeyi şu şekilde anlatmaktadır:

 Makoto Edamura, sözde Japonya'nın en büyük dolandırıcısıdır. Partneri Kudo ile birlikte Asakusa'da bir Fransız'ı kandırmaya çalışırlar, ancak beklenmedik bir şekilde onlar kandırılır. Dolandırmaya çalıştıkları Fransız'ın, mafyaların kontrolündeki üst düzey bir 'dolandırıcı' olan Laurent Thierry olduğu ortaya çıkar. Edamura, Fransızların kirli işleriyle uğraştıktan sonra kaderinde onu neler beklediğini henüz bulamamıştır ...! Hiro Kaburagi x Yoshiyuki Sadamoto x Ryota Kosawa x WITSTUDIO - Yüzyılın en iyi ekibi tarafından oluşturulan üst düzey bir animasyon -


Great PretenderHiro Kaburagi (91Days) tarafından yönetilmekte, Yoshiyuki Sadamoto (Evangelion) tarafından karakter tasarımları yapılmakta ve popüler senorya yazarı Ryota Kosawa (Parasyte live-action films) tarafından kaleme alınmaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları