Vinland Saga Mangası Wit Studio'da TV Animesine Dönüşüyor
Yukimura Makato'nun Vinland Saga mangası, Wit Studio'da TV animesine uyarlanıyor.

Wit Studio'sunun resmi twitter hesabında yaptığı paylaşıma göre Yukimura Makato'nun Vinland Saga mangası Wit Studio'da TV animesine uyarlanacak. Animenin prodüksiyonluğunu yapacak Twin Engine şirketi de seri için promosyon videoları yayınlamaya başladı.

 Yukimura bu duyuru için bir de illustration çizdi.

                      Image


Anime televizyonlarda ve aynı zamanda Japonya ve denizaşırı ülkelerdeki Amozon Prime'da yayınlanacak.

                                                 Image

Thorfinn çok güçlü bir Viking savaşçısının oğludur. Fakat bir gün babası paralı askerlerin lideri Askeladd tarafından bir savaşta öldürülünce, babasının intikamını alacağına yemin ediyor. Thorfinn Askeladd'ın grubuna onu bir düelloya davet etmek üzere katılıyor fakat sonunda kendisini İngiltere Krallığı için yapılan bir savaşta buluyor.Klasic Planetes manga yapımcısı, beklenen bu destansı hikaye ile karşımıza çıkıyor.

              Image

Yukimura mangayı Kodansha'nın Weekly Shounen dergisinde 2005'te yayımlamaya başlamıştır fakat bir yıl sonra yine Kodansha'nın çıkartığı Afternoon dergisine taşınmıştır. 22 Ksım'da 20 cildi de tamamlanmıştır. Serinin 5 milyondan fazla kopyası basılmıştır. Kodansha'nın 2012'de 36. Yıllık Mnaga Ödüllerinde "Best General Manga" ödülünü almıştır. 2009'da düzemlenen Ministry of Cultural Affairs'in yaptığı Japan Media Arts Festival Awards'ta da manga dalında Grand Prize'ı kazanmıştır. 


Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları