Uma Musume, Dördüncü BD Setinde Yeni Bir Ova Gösterecek
BD seti ve animasyon için yeni bir görsel de yayınlandı.

Uma Musume: Pretty Derby bu sonbaharda, Blu-Ray seçeneğiyle hareketli dönemine güçlü bir şekilde devam edecek gibi görünüyor. Dördüncü Blu-ray edisyonunda BNW's Vow isimli 3 bölümlük bir OVA'nın olacağı ortaya çıktı. 

Special bölümler, Biwa Hayahide (CV Yui Kondou), Winning Ticket (CV Yui Watanabe) ve Narita Taishin (CV Keiko Watanabe) üzerine odaklanacak. Yeni görsel, bu  Triple Crown'un üç kazananının yeni aksiyonlara hazır olduğunun da bir işareti.

Image

Bu süre zarfında, Gold Ship ve Mejiro McQueen'i de içeren üçüncü BD kutusu kapağı da yayınlandı. Üçüncü BD'nin Japonya'da 17 Ekim'de satışa sunulması bekleniyor. 

Image


Hayranlar yakın gelecekte bir Lawson işbirliğini de sabırsızlıkla bekleyecekler gibi; 7 Ağustos'ta düzenlenecek etkinlik için hazırlanan görselde en sevilen kızların Lawson formasıyla görünmesi akıllara bu markayla da ilişkili belirli ürünlerin olacağını getiriyor:

Image

Yeni bir OVA'yı da içeren dördüncü Uma Musume: Umamusume: Pretty Derby BD kutusu, Japonya'da 14 Kasım'da piyasaya sürülecek.

Kaynak: crunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları