Ultraman Animesinin Yeni Fragmanı Yayımlandı
1 Nisan'da hayranlarla buluşacak animenin fragmanı, serinin tema müziğini açıkladı.

Netflix, pazartesi günü, Eiichi Shimizu ve Tomohiro Shimoguchi'nin mangası Ultraman'in anime uyarlamasının yeni fragmanını yayımlamaya başladı. Fragman serinin tema şarkısı olan OLDCODEX'in "Sight Over The Battle" şarkısını içeriyor.

Netflix animenin ilk fragmanını 3 ay önce yayımlamıştı. Seri 1 Nisan'da hayranlarla buluşacak.

Ryohei Kimura, Shinjiro Hayata rolünde ve buna ek olarak Dan Moroboshi rolünü Takuya Eguchi,Seiji Hokuto rolünü Megumi Han ve Shin Hayata rolünü Hideyuki Tanaka üstlenecek. Nobuko Toda ve Kazuma Jinnouchi müzikleri besteleyecek.

Diğer kadro üyeleri arasında

  • Rena Sayama rolünde Sumire Morohoshi
  • Mitsuhiro Ide rolünde  Ken Uo
  • Edo rolünde Shigeru Ushiyama
  •  Jack rolünde Ryota Takeuchi
  • Yosuke Endo rolünde Eiji Hanawa
  • Kurata rolünde Hirokazu Sekido
  • Adad rolünde Kenjiro Tsuda
  • Shiraishi rolünde Minoru Shiraishi
  • Bemlar rolünde Kaiji Soze

Netflix animenin hikayesini şöyle özetliyor:

Ultraman'ın olaylarından bu yana birkaç yıl geçmiştir, efsanevi “Işık Devi” (巨人 の 巨人 Hikari no Kyojin) artık bir hatıra olmuştur ve Dünya'yı istila eden birçok dev uzaylıyla savaştıktan sonra eve döndüğüne inanılmaktadır. Shin Hayata'nın oğlu Shinjiro garip bir yeteneğe sahip gibi görünüyor ve bu yetenek, babasının Ultraman olmasından kaynaklanıyor. Shinjiro'nun yeni Ultraman olarak Dünya'yı işgalci uzaylılardan koruması gerekmektedir.

Kenji Kamiyama(Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Eden of the East, Napping Princess) ve Shinji Aramaki(Appleseed, Harlock: Space Pirate, Starship Troopers: Traitor of Mars) animenin yönetmen koltuğunu paylaşacak. Production I.G (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Eden of the East, Napping Princess) ve Sola Digital Arts (Appleseed Alpha, Starship Troopers: Invasion, Starship Troopers: Traitor of Mars), 3D CG ile animayi yapacak.

The Linebarrels of Iron ekibi, 2011'de Monthly Hero dergisinde Tsuburaya Production'ın en ünlü live-action özel-efekt kahramanına dayanan serisini başlattı.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları