Ultraman Animesinin Fragmanı Yayınlandı
Animenin prömiyeri 1 Nisan'da gerçekleşecek.

Netflix, geçtiğimiz Salı günü Anime Lineup Sunum etkinliği sırasında Eiichi Shimizu ve Tomohiro Shimoguchi'nin Ultraman mangasının anime uyarlamasının müzik bestecileri tanıtıldı, bir fragman yayınlandı ve prömiyerin dünya çapında 1 Nisan'da olacağı duyuruldu.

Image

Ryohei Kimura, Shinjiro Hayata rolündedir ve diğer oyuncular arasında Dan Moroboshi rolünde Takuya Eguchi,Seiji Hokuto rolünde Megumi Han ve Shin Hayata olarak Hideyuki Tanaka var. Nobuko Toda ve Kazuma Jinnouchi müzikleri besteliyorlar.

Netflix animenin hikayesini şöyle özetliyor:

Ultraman'ın olaylarından bu yana birkaç yıl geçmiştir, efsanevi “Işık Devi” (巨人 の 巨人 Hikari no Kyojin) artık bir hatıra olmuştur ve Dünya'yı istila eden birçok dev uzaylıyla savaştıktan sonra eve döndüğüne inanılmaktadır. Shin Hayata'nın oğlu Shinjiro garip bir yeteneğe sahip gibi görünüyor ve bu yetenek, babasının Ultraman olmasından kaynaklanıyor. Shinjiro'nun yeni Ultraman olarak Dünya'yı işgalci uzaylılardan koruması gerekmektedir.

Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Eden of the East, Napping Princess) ve Shinji Aramaki (Appleseed, Harlock: Space Pirate, Starship Troopers: Traitor of Mars) animenin yönetmenliğini yapıyor. Production I.G (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Eden of the East, Napping Princess) ve Sola Digital Arts (Appleseed Alpha, Starship Troopers: Invasion, Starship Troopers: Traitor of Mars), 3D CG'de animeyi üretiyor.

Viz Media Ultraman mangasını Kuzey Amerika'da yayınlıyor ve hikayeyi şöyle anlatıyor:

"On yıllar önce, Işık Devi olarak bilinen bir kişi, Dünya'yı Kaiju olarak bilinen korkunç canavarların işgalinden kurtarmak için Bilimsel Özel Araştırma Grubu'ndan Shin Hayata'ya katıldı. Şimdi, yıllar sonra, karanlık günler geride kalıyor ve dünya barış içindedir. Ancak  yeni bir tehdit büyüyor. Bu tehlike yalnızca yeni bir kahraman türü yüzünden var - yeni bir Ultraman türü..."

Shinjiro sıradan bir gençtir, ancak babası efsanevi Shin Hayata'dır. Babasının "Ultraman Faktörü"nü ona ilettiğini ve inanılmaz güçlere sahip olduğunu öğrendiğinde, hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

 The Linebarrels of Iron ekibi, 2011'de Monthly Hero dergisinde Tsuburaya Production'ın en ünlü live-action özel-efekt kahramanına dayanan serisini başlattı.

Kamiyama, 2017'de piyasaya sürülen The Napping Princess filmini ve Aramaki, 2017'de piyasaya sürülen Starship Troopers: Traitor of Mars'ı yönetti.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları