TV Anime Akkun to Kanojo İçin Yeni Bir Görsel Ve Kadro Listesi Yayınlandı
Waka Kakitsubata'nın sevilen romantik komedi mangası Akkun to Kanojo (Akkun and His Girlfriend)'nun yaklaşmakta olan TV anime uyarlaması için resmi web sitesi ve Twitter hesabı, dört ana karakteri tanıtan bir görsel ve ana kadrosunu yayınladı.

ÖZET

Hikaye, Atsuhiro "Akkun" Kagari ile kız arkadaşı Non "Nontan" Katagiri arasındaki garip bir ilişkiyi konu almaktadır. Akkun, Nontan'ı kalbinin derinliklerinde çok sevse de (hatta onu gizlice stalklıyor) her zaman ona karşı sert ve soğuk davranır. Ama, Nontan onun bu soğukkanlı ve zalimce tutumlarını hiç kafaya takmıyor ve aşkını hep ona adamaktadır.

2007'de Eyeshield 21 (104.-145. bölümler) için seri başlangıcını yapan ve yakın zamanda Yuruyuri serisinin bölüm yönetmenliğini yapan Shin Katagai seri yönetmenliğini yapacak, senaryo yazarlığını Yuka Yamada (Miss Kobayashi's Dragon Maid) ve karakter tasarımcılığıı Motohiro Taniguchi (Yuruyuri) yapavaktır. Yumeta Company, anime prodüksiyonu üzerine çalışacaktır. 

Manga Kadokawa'nın weekly josei dergisi olan Comic Gene'de 2013 yılında yayımlamaya başlamıştır ve toplamda 480.000 adet satmıştır. 

©Waka Kakitsubata, KADOKAWA/Akkano Production Committee


Kaynak: crunchyroll.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları