Tonikaku Kawaii'nin Yeni Özel Bölümü Videoyla Duyuruldu!
Son "wife gallery" illüstrasyonu da planlanan 2. sezondan önce yayınlandı!

Kenjirō Hata'nın Fly Me to the Moon (Tonikaku Kawaii) mangasının, TONIKAWA: Over The Moon For You animesinin resmi web sitesi geçtiğimiz pazar animenin yeni bölümü için bir tanıtım videosu yayınladı. Yeni bölümün başlığı "Seifuku" (Üniforma), ayrıca videoda bölümün yaz yayınıyla birlikte geri dönen oyuncu kadrosunu ve ekibini de gösteriyor.

TONIKAWA: Over The Moon For You Special Episode | OFFICIAL TRAILER

アニメ「トニカクカワイイ ~制服~」PV

Ayrıca, resmi internet sitesinde Tsukasa Yuzaki'nin aylık wife gallery'sindende bir illüstrasyon paylaşıldı:

Tuhaf ismiyle alay konusu olan Nasa Yuzaki, daha farklı hatırlanmak için çok çabalamaktadır. Neyse ki doğru yolda, üniversite giriş sınavlarında birinci sırada ve seçtiği liseye yerleşmeyi başardı. Ancak bir gece eve giderken sokakta karşılaştığı bir kız, hayatını kökten değiştirecektir. Kızın inanılmaz zarafetiyle büyülenen Nasa için 'ilk görüşte aşk' gerçek olur. Aşk sarhoşu Nasa, yolda hızla yaklaşan tehlikeyi fark edemez ve ölümün eşiğinden döner. Kızın müdahalesi sayesinde zar zor hayatta kalan Nasa, kızı elinden kaçırmak istemez ve tüm cesaretini toplayarak aşkını itiraf eder. Kız tek bir şartla kabul eder: evlilik! Memnuniyetle şartı kabul eden Nasa orada uyuyakalır, uyandığında ise kız kaybolmuştur. Yaraları iyileştikten sonra diğer tüm hırslarını bir kenara atıp, hayatını kalbini ele geçiren kızı bulmaya adar ama bir yıl geçmesine rağmen bulamaz. Ancak bir gece, beklenmedik bir ziyaretçi kapısını çalar, dünyasını sonsuza kadar değiştirecek müstakbel eşi karşısındadır.

Yeni özel bölümü yönetmek için Hiroshi Ikehata (Kiratto Pri☆Chan, Seton Academy: Welcome to the Pack) Seven Arcs'a geri dönüyor, Kazuho Hyodo (Kiratto Pri☆Chan) ise senaryoyu yazacak. Masakatsu Sasaki (Saki, We Never Learn: BOKUBEN) karakter tasarımından, Satoshi Motoyama ses yönetmenliğinden sorumlu olacak. Kenji Endo (Akiba's Trip: The Animation) ise müziği besteliyor.

Şubat 2018'de mangayı Weekly Shonen Sunday'de yayınlamaya başladı. Viz Media mangayı İngilizce olarak yayınlıyor.

Kaynak: TONIKAWA: Over The Moon For You animesinin resmi web sitesi

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları