The Promised Neverland, Anime Oluyor
2018 olmaz belki ama 2019'a totem yapalım!

Daha birkaç gün önce ‘The Promised Neverland/Yakusoku no Neverland’ mangasının roman olacağı haberini duyurmuştuk. Bu güzel haberin ardından bir haber daha geldi: ‘The Promised Neverland’ anime oluyor! 

Bu haber, resmi bir haber olmasa da hayranları bu kadar heyencanlandıranın ne olduğunu hemen açıklayalım: 20 Nisan 13.00'da (TR saatiyle) “http://neverland-anime.com ” domain'i alındı. Domain'in kim tarafından alındığına dair elbette bilgi yok. Hemen ardından resmi Twitter adresinin açılması hayranların beklentisinin boşa olmadığını doğruladı.  

Anime yapımın tarihi ya da diğer detaylarıyla ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor, konu hakkında bilgi geldikçe sizleri güncel tutmaya devam edeceğiz. 

Image

Manganın Konusu:
2045 yılında geçen hikaye, yetim Emma'yı baz alır. Emma ve arkadaşları, yüksek yaşam standartlarına sahip küçük bir yetimhanede yaşayan yetimlerdir. Kurallar sıkı olsa bile, bakıcıları oldukça naziktir. Birbirleriyle hiçbir kan bağları olmamasına rağmen bakıcılarını anne, arkadaşlarını da kardeş gözüyle görürler. Bir aile çatısı altında yaşıyormuş gibi hisseden çocuklar için temel bir kural vardır; yurttan dışarı çıkmaları yasaktır. Bu yasağın arkasındaki çarpıcı gerçeği öğrenen Emma ve arkadaşları acaba ne yapacaktır?


kaynak: otakukart, comicbook

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları