The Promised Neverland Mangası Haziran Ayında Roman Oluyor
Jump j Books, Pazartesi günü Kaiu Shirai ve Posuka Demizu'nun The Promised Neverland (Yakusoku no Neverland) adlı mangasının Yakusoku no Neverland: Norman kara no Tegami (The Promised Neverland: A Letter from Norman) adında bir romanının geleceğini açıkladı.

ÖZET

Emma, Norman ve Ray Grace Field House yetimhanesinin en parlak çocuklarıdır. Ve “Anne” olarak adlandırdıkları bir kadının bakımı altında, bütün çocuklar rahat hayatlarından zevk alırlar. Güzel yemekler, temiz kıyafetler ve öğrenmek için mükemmel bir ortam —bir yetim daha ne isteyebilir ki? Ancak bir gün, Emma ve Norman, dış dünyanın karanlık hakikatlerini ortaya çıkarırlar.

Shirai ve Demizu, Ağustos 2016'da Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinde mangayı başlattı. Manga, Japonya'da 4,2 milyondan fazla baskısı mevcuttur. Ayrıca 22. Yıllık Tezuka Osamu Kültür Ödülü'ne de aday olmuştur.

Viz Media, mangayı Shonen Jump'ın dijital İngilizce baskısında yayınlıyor ve aynı zamanda ciltleri de yayınlıyor. Üçüncü cilt 3 Nisan'da yollanmıştır.

Manganın denetleyici editörü Şubat ayında manganın "dönüm noktası" na ulaştığını belirtmiştir.

Manga ayrıca, Japon hayranlar tarafından animeye uyarlanması istenen mangalar listesinde yer almıştır. Diğer mangaları da şuradan inceleyebilirsiniz.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları