Takagi-San Anime Film Kesitleri ve Kadrosu 10 Haziran'da Duyurulacak
Animenin 3.sezon Tv ilk gösterim yayını 7 Ocak´ta HİDİVE üzerinden gerçekleşti.

Teasing master Takagi-san animesinin resmî web sitesi  Shuichiro Yamamoto´nun yazdığı  Karakai Jozu no Takagi-san  mangasından uyarlanan, yaklaşmakta olan  anime filmine ait  görsel kesit ve film kadrosunun 10 Haziran Cuma günü halka sunulacağını açıkladı.

  Anime´nin 3.sezon  ana kadrosu  film kadrosunda yer alacak.  Hiroaki Akagi, filmi Shinei Animation'da yönetirken, Hiroko Fukuda kompozisyon için görevlendirildi ve senaryoyu üçüncü sezon senaryo yazarları Aki Itami ve Kanichi Katou ile birlikte kaleme aldı. Aya Takano tekrardan  karakter tasarımı yapıyor. Müzik içinse  Hiroaki Tsutsumi önceki sezonlarda olduğu gibi devam edecek.

TV animesinin 3.sezonu   Karakai jozu no Takagi-san 3 (Teasing Master Takagi-san 3) ilk gösterimi 7 Ocak'ta  MBS  ve tbs'nin Süper Animeizm bloğunda gerçekleşti. Sentai Filmworks 3. sezonu ve gelecek film yayın hakkını  yasal olarak satın aldı ve  3. sezonu HİDİVE yayınlıyor.

Mangadan uyarlanan Tv animesinin ilk gösterimi 2018 yılının Ocak ayında  "Anime no Me" programında gerçekleşti ve Shuichiro Yamamoto'nun Ashita wa Doyōbi mangasını şovun bir parçası olarak uyarladı. Crunchyroll, seriyi orijinal haliyle yayınladı  ve Funimation, diziyi ingilizce dublajla yayınladı. Anime´nin  2.sezonunun ilk gösterimi  2019 yılı Temmuz ayında gerçekleşti. Sezon  2019 yılı Aralık ayında Netflix´e girdi.

 

Funimation hikayeyi şöyle anlattı:

 

Sınıf arkadaşı Takagi tarafından sürekli alay edilen Nishikata, onu geri almaya ve defalarca  kızarmasına neden olan kızı feci şekilde kızdırmaya yemin etti. Sonuçta, kızardıysan, kaybedersin! Ama intikam almak, her deneme girşimi  berbat olunca hiç kolay olmaz. Nishikata, Takagi´yi kızartabilecek mi? Yoksa beceriksiz girişimlerinden daha tatmin edici şeyler mi kazanacak?

Anime´nin daha detaylı bir versiyonu olarak VR oyunu Karakai Jozu no Takagi-san 1 ve 2.sezonu 2020´de duyuruldu. Bu baharda akıllı telefonlar için  yabancı platformlarda yeni bir oyun gelmesi bekleniyor. 

[Görseldeki slogan çevirisi: Ortaokulda 2.yıl, bir daha yaşanmayacak bir yaz...]

I’m not afraid of death. I’m an old physicist. I’m afraid of time.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları