Studio Ghibli, Star Wars'un Lucasfilm'iyle İşbirliği Yapıyor
Studio Ghibli, her iki şirketin logolarını içeren bir video yayınladı.
https://twitter.com/i/status/1590720957676949504

Studio Ghibli (Spirited Away, Princess Mononoke, Howl's Moving Castle), perşembe günü Twitter'da Lucasfilm ile kendi logosunun bulunduğu bir tanıtım videosu yayınladı.

HBO Max, 2020'de Studio Ghibli'nin filmlerini yayınlamaya başladı. Netflix de Uluslararası Wild Bunch işbirliği ile 2020'de Japonya, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada hariç Studio Ghibli filmlerini yayınlamaya başlamıştı. 

 

GKIDS, Studio Ghibli'nin filmlerini home video* formatlarıyla olarak Kuzey Amerika'da yayınladı. Dağıtıcı ayrıca filmleri Kuzey Amerika'da sinemalarda düzenli olarak gösteriyor.

Japon yapımcıların ve anime stüdyolarının yaptığı dokuz bölümlük bir antolojiolan Star Wars: Visions, Eylül 2021'de Disney'de yayına girdi. Kısa filmleri, Trigger, Kinema Citrus, Kamikaze Douga, Sience SARU, Production I.G ve Geno Studios gibi stüdyolar üretti.

Star Wars: Visions, gelecek yıl ikinci cildine sahip olacak. Lucasfilm çalışanları bi'fiil kendileri cildin 2023 ilkbaharında çıkacağını duyurdu. Projeye Amerika Birleşik Devletleri (Özellikle Kaliforniya), Şili, Birleşik Krallık, İrlanda, Fransa, İspanya, Güney Afrika, Hindistan, Güney Kore ve Japonya'dan içerik oluşturucuların da dahil olduğunu ima ettiler.

Ç/N: Filmlerin kaydedilip evde izlenmek üzere dağıtıldığı ortam. Örnek: DVD, CD veya gösterime yarayan herhangi bir tür araç/platform.

 

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları