Shadows House Animesinin 2. Sezonu Geliyor
so-ma-to'nun Shadows House adlı mangasının animesi için cumartesi günü yapılan özel canlı yayın etkinliğinde 2. sezon için yeşil ışığın yandığı duyuruldu.

Serinin yaratıcısı so-ma-to ilk sezon yayınlandığında animenin sadece tek bir sezondan oluşacağını söylemesine rağmen devam serisiyle geri dönüşlerini kutlamak adına çevirmeli-defter tarzında bir animasyon yayınladı. Yaratıcı ayrıca manga hala serileştirilme aşamasındayken yeni sezon için senaryoyu tekrardan gözden geçirmeleri gerektiğini ancak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

https://twitter.com/somatoma/status/1436645939897192448

Animenin ilk sezonu Japonya'da 10 Nisan'da prömiyer yaptı. Funimation serinin hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

Hikaye, içerisinde kendilerini asilzadeler olarak gören ve yüzleri olmayan bir klanın yaşadığı, uçurumun kenarında yer alan Shadows House olarak bilinen bir malikanede geçmektedir. Duygularını bu isli evi durmaksızın tepeden tırnağa kadar temizleyen canlı oyuncak bebekler aracılığıyla ifade etmektedirler. Emilico adındaki bir hizmetkar, efendisi Kate'e kendileri ve evin saklı gizemlerini öğrenmesi konusunda yardım etmektedir.


İlk sezonu İngilizce alt yazılı olarak 10 Nisan'da Funimation Amerika, Kanada, Meksika, Brezilya, İngiltere ve İrlanda'da; AnimeLab Avustralya ve Yeni Zelanda'da; Wakanim Fransa, Almanya, Rusya ve Iskandinav ülkelerinde yayınladı.

Kazuki Ohashi (Kakegurui bölüm yönetmeni, Girlish Number, Ace Attorney Season 2) ilk sezonu CloverWorks üzerinden yönetti ve Toshiya Ono (The Promised NeverlandGatchaman Crowdstsuritama) senaryoyu ele aldı. Chizuko Kusakabe (Pumpkin Scissors, Trouble Chocolate) karakterleri tasarladı ve Kenichiro Suehiro (Cells at Work!, Golden Kamuy, Re:ZERO -Starting Life in Another World-) müziği besteleyip OP şarkısı "A Hallow Shadow"u seslendirdi. Şarkıcı ReoNa ED tema şarksı "Nai Nai"ı seslendirdi.


Manga, Eylül 2018'de Weekly Young Jump üzerinden piyasaya sürüldü.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları