Seishun Buta Yarō Animesi 3 Ekim'de Gala Yapıyor
Anime ABC TV tarafından yayınlanacak

Seishun Buta Yarō wa Bunny Girl-senpai no Yume wo Minai (The Young Pig-Rascal Isn't Dreaming of a Bunny Girl Upperclassman)'nin resmi web sitesi, Hacime Kamoshida'nın Seishun Buta Yarō light novel serisinin televizyon animesi, ABC TV'de 4 Ekim sabahı yayınlanmaya başlayacağını duyurdu. Anime 6 Ekim'de Tokyo MX, Gunma TV, Tochigi TV, BS11 ve Nagoya Broadcasting Network'te yayınlanacak.

Hikayede, gizemli bir fenomen olan "puberty sendromu" hakkında bir dedikodu var. Örneğin, Sakuta Azusagawa aniden bir tavşan kızın onun önünde göründüğünü söyleyen bir lise öğrencisi. Tavşan kız Mai Sakurajima, Sakuta'nın üst sınıfı ve aynı zamanda eğlence sektöründe aranan ünlü bir aktris. Bir sebepten dolayı, Mai'nin etrafındaki insanlar onun tavşan kız figürünü göremiyor. Sakuta bu gizemi çözmek için yola koyuluyor ve Mai ile vakit geçirirken, onun gizli duygularını öğreniyor. Böylece "puberty sendromu" olan diğer kahramanlar Sakuta'nın önünde görünmeye başlıyor.

Sōichi Masui (Sakura Quest, Tabut Prenses Chaika) diziyi A-1 Pictures'ın stüdyosu CloverWorks'te yönetiyor. Masahiro Yokotani (Free!, Re:Zero) dizinin kurgusundan sorumlu ve Satomi Tamura (Kiznaiver'in animasyon yönetmeni, Saekano: How to Raise a Boring Girlfriend) ise karakterleri tasarlıyor. Tamura ayrıca Akira Takata ile (After the Rain, Natsume's Book of Friends) baş animasyon direktörü olarak hizmet vermektedir. Kazuya Iwata (Your Lie in April ve Recently, my sister is too boring için bölüm müdürü) yardımcı direktör ve Yukihiro Shibutani (Case Closed, Natsume's Book of Friends) sanat direktörüdür.

"Fukashigino Karte" (Mysterious Chart) isimli son tema şarkısını altı ana karakter söyleyecek (kendi seslendirme sanatçıları tarafından canlandırılıyor).

kaynak: animenewsnetwork

Meraklı anime izleyicisi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları