Saga of Tanya the Evil Light Novelleri Anime Film Oluyor
2017'deki anime dizisinden; yönetmen Yutaka Uemura, studio NUT, ses aktörleri Aoi Yūki ve Saori Hayami bu filmde de yer alacaklar.

Kadokawa'nın Newtypehe dergisinin Şubat sayısısnda Carlo Zen ve Shinobu Shinotsuki'nin Saga of Tanya the Evil (Yōjo Senki) roman serisinin bir anime film projesine uyarlanacağını duyurdu. Dergi aynı zamanda anime dizideki yönetmen Yutaka Uemura, animasyon stüdyosu studio NUT ve ses aktörleri Aoi Yūki (Tanya Degurechaff) ile Saori Hayami'nin (Visha) bu film kadrosunda yer alacağını da açıkladı. 

TV anime serisi için açılan resmi Twitter hesabı 8 Ocak 00:30'da animenin yeniden dönüşü ile ilgili ikinci bölümde çok önemli bir açıklama olacağını da belirtti. 

TV animesi Ocak 2017'de yayınlanmaya başlamış ve Japonya dışında; Crunchyroll alt yazı ile stream ederken,  Funimation İngilizce seslendirme ile servis etmişti. 

Carlo Zen ve Shinobu Shinotsuki roman serisini 2013'te yayımlamış ve 30 Haziran'da 8. cildi çıkarmışlardı. 9. roman da 12 Ocak'ta piyasaya sürülecek. Chika Tōjō'nun manga adaptasyonu da Kadokawa'nın Aylık Comp Ace dergisinde ve Kadokawa'da 7. cildini 2016 Kasım'da tamamlamıştı. 

Yen Press lisansladığı light novel ve manyga adaptasonunun hikayesini şu şekilde anlatıyor: 

Savaşın ön saflarında yer alan küçük bir kız. Sarı saçları, mavi gözleri, bembeyaz teni ve peltek diliyle orduyu komuta ediyor. Fakat aslında o, kendisine Tanrı diyen gizemli bir varlığı öfkelendirdiği için yeniden küçük bir kız olarak doğan Japonya'nın en ünlü iş adamlarından biri. Kendi kariyerine her şeyden daha çok önem veren bu küçük kız, imparatorluk ordusunun büyücüleri arasındaki en tehlikeli varlık haline gelecektir.

Kyōichi tarafından Yōjo Senki Shokudo isimli bir spinoff gurme mangası da 25 Kasım'da yayımlandı.

Buraya da TV animesinin ilk bölümden manyak bir sahne ekleyelim:

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları