Rent-A-Girlfriend Animesi 3. Sezon Onayı Aldı
2. sezon finalinden sonra açıklandı.

   Reiji Miyajima'nın Rent-A-Girlfriend (Kanojo, Okarishimasu) mangasına dayanan ikinci anime sezonu, üçüncü sezonun yapımına yeşil ışık yakıldığı duyurusu ile Cumartesi günü erken saatlerde sona erdi. Duyuru, dört ana kadın karakteri içeren kısa bir "Rent-A-Girlfriend Petit" şeklinde geldi:

TVアニメ『彼女、お借りします』第3期制作決定特報

   Animenin resmi Twitter hesabı, ikinci sezonun 24. bölümünün (oyuncu kadrosu tarafından imzalı) bir kayıt senaryosunu veriyor ve oyuncu kadrosu, önümüzdeki Mart ayında ikinci sezon için bir etkinlikte görünecek. Sezonun ilk Blu-ray Disk cildi, biletler için bir erken başvuru formu içerecek.

   Ana kadro geri döndü. Kazuomi Koga (Rainy Cocoa, Welcome to Rainy Color) animeyi tekrar TMS Entertainment'ta (Studio Comet ile işbirliği içinde) yönetti ve Mitsutaka Hirota dizinin senaryolarını denetlemek için geri döndü. Kanna Hirayama karakterleri tasarladı ve müziği HYADAIN besteledi. Geri dönen kadroda ayrıca ses yönetmeni Hajime Takakuwa, sanat yönetmeni Minoru Akiba, renk anahtarı sanatçısı Fumiko Ishiguro, görüntü yönetmeni Shintaro Sakai ve editör Yumiko Nakaba yer alıyor.

   Animenin ilk sezonu, Temmuz 2020'de Animeism programlama bloğunda gösterildi ve 12 bölüm yayınlandı. Crunchyroll, animeyi Asya dışında dünya çapında yayınladı.

   Kız arkadaşı tarafından terk edilmiş, duyguları paramparça olan üniversite öğrencisi Kazuya Kinoshita kalbindeki boşluğu bir mobil uygulamadaki kiralık kız arkadaş vasıtasıyla gidermeye çalışır. İlk bakışta, Chizuru Mizuhara, herkesin isteyeceği türden mükemmel bir kız gibi görünüyordu: güzel ve tatlı görünüşlü, önemseyici kişilikli. İlk buluşmadan sonra profilinde gördüğü karman çorman yorumlardan sonra, hâlâ kalbi eski ilişkisi yüzünden kırık olan Kazuya, Chizuru'nun sadece erkeklerin duygularıyla oynadığını düşünüp ona düşük puan verir. Kendisine yapılan saygısızlığa karşı sinirlenen Chizuru, gerçek benliğini gösterir: Kazuya'nın ilk düşüncelerinin tam aksine, huysuz ve küstah benliğini. Tam o sırada, Kazuya büyükannesinin bayıldığını öğrenir ve hastaneye giderken Chizuru'yu da yanında götürür. Aslında önemli bir şey olmamıştır. Büyükannesi, hep dilediği gibi Kazuya'nın sonunda ciddi bir ilişki içerisinde olduğunu öğrenince kendinden geçer. Ona gerçeği söyleyemeyen Kazuya ve Chizuru, sahte bir ilişki içine girmek zorunda kalırlar—artık gerçek bir çift gibi davranmaları gerekmektedir.

   Miyajima mangayı Temmuz 2017'de Kodansha's Weekly Shōnen Magazine'de başlattı. Kodansha Comics mangayı İngilizce olarak yayınlıyor.

   Manga ayrıca 2 Temmuz'da prömiyeri yapılan bir live-action serisine de ilham kaynağı oldu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları