Paralel Evren Dünyası Yeni Manga Yarışması İle Büyümeye Devam Ediyor
Japonya'daki kurgu ve manga yarışmaları son zamanlarda popüler olan isekai (paralel evren), aşk-nefret ilişkilerini içeriyor.

Image

Kadokawa Comic Walker ve Dwango'nun Nico Nico Douga şirketi bu sene bütünüyle paralel evren hikayelerine odaklanılan yeni bir yarışma yarattı.

"Isekai Comic Taishō", 1 Şubat'ta büyük bir para ödülü 500,000 yen (4.500 ABD Doları) ve yayıncılık fırsatlarıyla başladı. İkinci bir ödül, kadınları hedef alan en iyi çalışmaya "FLOS Ödülü" verilecek ve nakit ödül olarak 300.000 yen (2.700 ABD Doları) ve yayın imkânları da verilecek.

 Bütün hikayelerin 6 Mayısa kadar teslim edilmiş olması zorunda,kazananlar ise Mayıs ayında açıklanacak.Hikayeler paralel evrende veya kendini bir video oyunu içinde bulan kahramanın başından geçenleri anlatmış olması zorunlu. Orjinal fantastik hikayelerden alıntı yapılması yasak.Hikayeler 16 veya 80 sayfa uzunluğunda olması gerekiyor ayrıca Nico Nico'nun resmi web sitesine gönderilmesi gerekmektedir.

Bakalım bu yarışmamızda ortaya nasıl hikayeler çıkacak?


kaynak: ann

Merhaba Ben Alper Kocaeli üniverstesinde bilgisayar programcılığı okuyorum, 19 yaşındayım ,anime izlemek,incelemek,manga okumak,cosplay etkinlikleri hobilerimdir tanıştığımıza memnun oldum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları