One Piece'in VR Oyunu İçin Geri Sayım Başladı
Japonya için 24 Mayıs'ta satışa sunulacak olan sanal gerçeklik tabanlı oyun, batı ülkeleri adına henüz bir çıkış tarihine sahip değil.

Yaklaşık 8 ay önce, söylentilerin doğrulanmasından itibaren büyük ses getiren ve özellikle serinin hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılanan sanal gerçeklik oyunu One Piece: Grand Cruise, 24 Mayıs itibariyle PlayStation Store'da satın alınabilir duruma gelecek.

One Piece: Grand Cruise'un iki oyun modunu destekleyeceği de bilinen detaylar arasında.

Deniz Savaşı! Denizcilere Karşı

-Deniz kuvvetlerinin savaş gemisi, tayfayı barut yağmuruna tuttu! Karşı saldırı yapmak için Hasır Şapka Korsanları ile birlikte savaşın!

Defet! Kraken'e Karşı

Devasa büyüklükteki Kraken, Thousand Sunny'i yakalayıp hareketsiz kıldı. Kurtulmak için toplar yardımıyla başı ve dokunaçlarına saldırın!

Sanal gerçeklik teknolojisinden başarılı bir şekilde faydalanan oyun; halihazırda iki tane bulunan, ilerleyen zamanlarda ise yenilerinin katılacağı hakkında tahminler yürütülen modlara ek olarak Hasır Şapka Tayfası'nın üyeleri ile etkileşime girme imkanı da sunuyor.

Japonya dışında satışa sunulması planlanan ülkeler için çıkış yılı 2018 olarak belirlense de satışa sunulma tarihi adına henüz bir açıklama yapılmadı. Gelişmeler için takipte kalın!

Gematsu

YouTube Aracılığıyla Yayınlanan Tanıtım Videosu

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları