Ōkami-san wa Taberaretai Gençlik Aşk Animesi 6 Eylül'de Prömiyer Yapacak
Anime açık sahnelerin olduğu versiyonla da yayımlanacak.

Image

Çarşamba günü, Musubi Onigiri'nin Ōkami-san wa Taberaretai (A Wolf Wants to Be Eaten/Ōkami Wants to Be Eaten) gençlik aşk mangasının TV anime uyarlaması için resmi web sitesi açıldı ve animenin oyuncu kadrosunu, ekibi ve prömiyer tarihini açıkladı.

Oyuncu kadrosu:

Öğrenciler arasında popüler olan beden öğretmeni, Tatsumi Akazu rolünde Yō Suzushiro:
 Image

Havalı "yalnız kurt", öğrenci Hinako Ōkami rolünde Iroha Haruno:
Image

Gizemli okul hemşiresi, Rei Kobayama rolünde Kazuma Hoshino:

Image


Kazuhiro Toda, Peak Hunt'da animeyi yönetiyor ve Kei Sankaku karakterleri tasarlıyor. LAZZ baş animasyon yönetmeni ve kostüm tasarımcılığını üstleniyor. Saku Suzuki renk sanatçısı ve Mame sanat tasarımcısı ve sanat yönetmeni olarak görev yapıyor. Mito Kanda ise fotoğraf yönetmeni.

Hisayoshi Hirasawa Studio Mausu'da sesi yönetiyor. Saki Hazuki "Koi no Ōkami"(Wolf of Love) adlı tema şarkısını söylüyor.

Animenin açık sahneler olan "premium sürüm"ü, 6 Eylül'de ComicFest Anime web sitesinde yayımlanacak. "Canlı sürüm", 6 Eylül'de Tokyo MX kanalın ile YouTube ve Niconico'da yayımlanacak.

Animenin konusu:
"Akagashira-sensei'nin ilkim olmasını istiyorum!"

"Etek haydutu" Ookami'nin eteğini çalır. Öğretmen Akagashira, hırsızlığı engeller ve kahraman olur. Teşekkür olarak, Ookami Akagashira'yı evine davet eder ama, onu evine getirmesinin başka bir nedeni var.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları