Netflix The Seven Deadly Sins: Revival of The Commandments Animesinin Ekim'de Prömiyer Yapacağını Duyurdu
Anime Ekim ayının sonlarına doğru prömiyer yapacak.

Netflix, Çarşamba günü Nakaba Suzuki'nin The Seven Deadly Sins mangasından uyarlanan 2. TV anime serisi The Seven Deadly Sins: Revival of The Commandments'in Ekim ayında Netflix'de prömiyer yapacağanı açıkladı. Netflix, Ekim ayının sonuna doğru seriyi yayınlayacağını duyurdu.

Seri, Japonya'da Ocak ayında 24 bölümle prömiyer yapmıştı.

İlk 24 bölümlük seri, 2014 ve 2015'te yayınlandı. Netflix, daha sonra seriyi hem İngilizce, hem de Japonca dublajlı yayınladı ve Funimation, animeyi home video olmak üzere iki bölüm halinde yayınladı. Daha sonra, The Seven Deadly Sins -Signs of Holy War başlıklı dört bölümlük bir TV animesi,  Ağustos 2016'da gösterime girdi. Netflix, seriyi Şubat 2017'de yayınlamaya başladı.

Manga, Gekijōban Nanatsu no Taizai:Tenkū no Torawarebito'ye (The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky) de ilham verdi. Japonya'da 18 Ağustos'ta gala yaptı. Film, 26 Ağustos'ta toplamda 427.180.300 yen (yaklaşık 3.84 milyon ABD Doları) elde etti.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları