"My Stepmom's Daughter Is My Ex" Animesinden İlk Fragman Yayınlandı
Rina Hidaka ve Hiro Shimono, hafif roman serisinin animesinde yer alan yıldızlar.

Kyōsuke Kamishiro ve Takayaki'nin "My Stepmom's Daughter Is My Ex (Mamahaha no Tsurego ga Moto Kano Datta)" hafif romanının anime uyarlamasına ait resmî Twitter hesabından, animenin ilk tanıtım videosu, görseli, kast bilgileri yayınlandı. Animenin 2022 içinde yayınlanması bekleniyor. 

Yume Irido olarak Rina Hidaka ve Mizuto Irido olarak da Hiro Shimono'nun görev alacağı animenin yönetmenliğini Shinsuke Yanagi (Bottom-tier Character Tomozaki) yapıyor. Senaryosu Deko Akao (Komi Can't Communicate) tarafından yazılan animenin karakter tasarımını Katsuyuki Sato yapıyor.

Hafif roman serisinin lisans sahibi J-Novel Club, hikâyeyi şöyle özetliyor:

Ah, lise! Korkunç bir ortaokul ilişkisinden sonra yeni bir başlangıç yapmak için daha iyi bir yer olabilir mi? Tabii ki hayır. Tabii ki eski sevgilinizle aynı okuldaysanız ve de şimdi onunla üvey kardeş olmuşsanız durum değişir. Onu bir daha görmekten sakınabileceğim huzur dolu yuvam, yaşayan bir kâbusa dönüştü. Baktığım her yerde onu görüyorum; evimde, okulumda, sınıfımda... Kaçış yok! Üstelik bir de büyük kardeş olduğunu iddia ediyor. Sanki öyleymiş gibi! 

Ama kaybetmeyeceğim. Ne de olsa bu yeni ailede ağabey olan benim. Evet doğru, şimdi bir aileyiz. That's right, we're family now. Her ne kadar daha önce birbirimizi sevmiş olduğumuzu düşünmüş olsak da birbirimizin gerçek rengini gördük ve birbirimiz için olmadığımızı anladık. Bu yüzden, her ne kadar ebeveynlerimizin hatrına iyi anlaşıyor gibi görünsek de işler hiçbir zaman eskiden olduğu gibi iyi  olmayacak. 

Kamishiro'nun, Kakuyomu web sitesinde Ağustos 2017'de serileştirmeye başladığı hafif romanın son bölümü 24 Ağustos'ta yüklendi. Kadokawa'nın, Takayaki'nin illüstrasyonları ile ciltler hâlinde yayınlamaya başladığı serinin ilk cildi Aralık 2018'de yayınlandı.  

Rei Kusakabe, Kadokawa's ComicWalker web sitesinde, romanın manga uyarlamasını Aralık 2019'da yayınlamaya başladı. Kadokawa, manganın üçüncü cildini Mayıs 2021'de yayınladı. 

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

1 comment

Furkanim
This comment contains spoilers. Click here if you want to read.

Ya bu mc lerin tipi hepsi aynı dimi ya hayır şikayet ettiğimde yok da çok komik :D

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

Disqus Yorumları