Megalobox'a Devam Serisi Geliyor
Kadro üyeleri, cumartesi, Anime NYC'de Megalobox 2'yi duyurdu.

Megalobox anime serisinin kadro üyeleri, cumartesi günü, Anime NYC'de Megalobox 2'nin yapımda olduğunu açıkladı. 

TMS Entertainment on Twitter

https://twitter.com/tmsanime/status/1195808760976924672

13 bölümlük anime TBS'de Nisan 2018'de yayımlandı. Serinin CD satışı yeni kısa animasyonlaela Japonya'da satışa çıktı.

Anime, baz aldığı Ikki Kajiwara ( Asao Takamori)'nın Ashita no Joe orijinal mangasının 50. yılında yayına girecek. Yeni hikayede JD (Junk Dog) adlı adam, yaşamak için yer altı ringinde sabit boks maçlarına katılmaktadır. Bir gün, tekrar ringe çıkar ancak o zaman karşısına belirli bir kişi çıkar. JD her şeyini riske atarak o kişiye meydan okumak için elinden geleni yapmak ister.

Megalobox'ın baz aldığı manga Ashita no Joe, eski bir boksör vesilesiyle gecekondulardan Tokyo'ya geçiş yapan bir yetimin hikayesi anlatılır; Joe Yabuki. Takamori ve Chiba'nın orijinal 1968-1973 mangası, Japon popüler kültürünün en çok beğenilen öykülerindendir ve Osamu Dezaki'nin TV animesi, hikayenin ikonik statüsüne eklenmiş bir yapım haline gelmiştir. Manga, sporun iki farklı jenerasyonuna ilham vermenin yanısıra pek çok shounen manganın da fikir babası olmuştur Hajime no Ippo (Fighting Spirit) dahil.

You Moriyama (animasyon yönetmeni Master Keaton ve Lupin III: The Woman Called Fujiko Mine, konsept tasarımcısı Kabaneri of the Iron Fortress ve Attack on Titan) animeyi TMS Entertainment'ta yönetti ve kavramsal tasarımlardan sorumluydu. Katsuhiko Manabe (Shin Kyūseishu Densetsu Hokuto no Ken: Raoh-den Gekitō no Shō, Shin Kyūseishu Densetsu Hokuto no Ken: Raoh-den Junai no Shō) ve Kensaku Kojima (live-action Shinya Shokudō serileri) gözetmen oldular ve senaryoyu yazdılar. mabanua (Kids on the Slope) müzikleri besteledi COMA-CHI açılış şarkısını performe etti. 

Chikara Sakuma, animenin manga adaptasyonunu hazırlayan isim oldu ve Kodansha'nın Shonen Edge dergisinde Mart itibariyle yayımlanmaya başlayan manganın adı Megalobox - Shukumei no Sōken (Megalobox - The Twin Fists of Fate) olarak belirlendi. Manga 2018 Ağustos'ta sona erdi. 

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2019-11-16/megalobox-anime-gets-sequel/.153354

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları