Magia Record 2019'da Anime Oluyor
Akıllı telefon oyunu şimdiye kadar bir mangaya ilham oldu bile.

Magia Day 2018'de, Magia Record'un ilk yıl dönümünün kutlandığı etkinlik, Cumartesi günü oyun için bir TV anime uyarlamasının 2019'da yayınlanacağı duyuruldu. Etkinlikte, bir teaser tanıtım videosu ve görsel paylaşıldı. 

Not: Resmi video sadece Japonya bölgesine özel, alttaki videodan izleyebilirsiniz.

Oyun, Puella Magi Madoka Magica animesinin bir spinoffu ve hikayesi, Kamihama isimli gelişen bir şehirde geçiyor. Garip bir güçle yönlendirilen büyülü kızlar bu kasabada toplanıyor ve cadılardan çekilen yeni bir güçle savaşıyorlar. Iroha Tamaki, şehre gelip kayıp kız kardeşi Ui'yi aramak için diğer büyülü kızlara katılır. Çok geçmeden, Homura Akemi de kasabaya gelir. 

"Bu kasabanın gizemini anlayabilirsem, belki de Kaname'yi kurtarabilirim."

Yeni karakter Iroha Tamaki (Momo Asakura tarafından seslendirilen) kız kardeşini hastalıktan kurtarmak isteyen büyülü bir kız ve Madoka Kaname (tekrar Aoi Yūki tarafından seslendirilen) kayıp arkadaşı Homura'yı aramak için Kamihama'ya geliyor.

Görseldeki slogan, oyunla aynı: "A meeting between the girls weaves a new story."

Oyunun personeli şunları içerir:

Orijinal Eser: Magica Quartet

Orijinal Karakter Tasarımı: Ume Aoki

Orijinal Cadı Tasarımı: Gekidan Inu Curry

Açılış Animasyonu: SHAFT

Geliştirme: f4samurai

TrySail oyunun tema şarkısı "Kakawari" seslendiriyor . Oyun oynamak ücretsiz, ancak belirli içerikler için ücret bulunuyor.

Oyun Ağustos 2017'de iOS ve Android cihazlar için piyasaya sürüldü. Oyun ayrıca bir manga ve Ağustos'tan Eylül'e kadar devam eden bir sahne oyunu uyarlamasına da ilham kaynağı oldu. Bütün oyuncular, Keyakizaka46 idol grubunun üyeleridir.

kaynak: animenewsnetwork

Meraklı anime izleyicisi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları