Made in Abyss: Fukaki Tamashii no Reimei Filminin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Serinin üçüncü filmi olan yapım, 17 Ocak 2020'de vizyona giriyor.

Cumartesi günü düzenlenen Anime NYC fuarının Sentai Filmworks panelinde, Gekijōban Made in Abyss: Fukaki Tamashii no Reimei (Made in Abyss the Movie: Dawn of the Deep Soul) filminin tanıtımı yapıldı. Serinin 2019'un Ocak ayında yayınlanan iki filminin ardından, üçüncü filmi 17 Ocak 2020'de sevenleri ile buluşacak.

'Made in Abyss: Dawn of the Deep Soul' Tanıtım Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=PQhAduEMcSY


Yayın haklarının sahibi Sentai Filmworks, filmin hikayesini şu şekilde anlatıyor: Abyss'in derinliklerinde, cesur Riko ve Reg'e yeni arkadaşları Nanachi'nin de katılması ile epik macera kaldığı yerden devam ediyor.  Abyss'in 'Ceset Denizi' olarak anılan tehlikeli 5. katmanında, Nanachi'nin sorunlu geçmişine gölgesi vuran, efsanevi ve gizemli 'beyaz düdük' Bondrewd ile karşılaşırlar. Bondrewd inanılmaz bir şekilde konukseverdir, ancak cesur maceracılar esrarengiz Abyss'de hiçbirşeyin göründüğü gibi olmadığını bilir..


                                            


Akihito Tsukushi'nun aynı isimli mangasında uyarlanan 13 bölümlü TV animesi Temmuz 2017'de yayınlanmış ve çok sevilmişti. Sentai Filmworks tarafından tüm hakları satın alınan seri, Blu-ray olarak Ekim 2018'de piyasaya sürülmüştü. ABD'de İngilizce alt yazılı versiyonu Amazon üzerinden ve ABD dışındaki yayınlar ise HIDIVE üzerinden gerçekleştirilmişti.

Serinin ilk filmleri; 'Made in Abyss: Tabidachi no Yoake' ve 'Made in Abyss: Hōrō Suru Tasogare' sırasıyla 4 Ocak ve 18 Ocak 2019 tarihlerinde Japonya'da, Mart ve Mayıs aylarında ise ABD'de vizyona girmişti.


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları