Made in Abyss Animesi 2019 Kışında Derleme Film Olarak Geliyor
13 bölümlük ilk sezon Temmuz'da yayınlanmıştı ve devam serisinin geldiği de açıklanan bilgiler arasındaydı. Şimdiyse...

Akihito Tsukushi'nin Made in Abyss mangasından uyarlanan TV animenin web sitesinde gelecek kış animenin iki filmden oluşan bir "derleme" ile sevenleriyle buluşacağı bilgisi paylaşıldı. İlk filmin adı Made in Abyss: Tabidachi no Yoake (Journey's Dawn), ikinci filmin adı Made in Abyss: Hōrō Suru Tasogare (Wandering Twilight). Açıklamada ayrıca, devam serisinin yapımına devam edildiği ek bilgisine de yer verildi. 

13 bölümlük ilk sezon Temmuz'da yayınlanmıştı ve Sentai Filmworks, seriyi linanslamıştı. Anime, Amerika'da Amazon'un Anime Strike servisinde ve Amerika dışında da HIDIVE'de stream edildi. 

Image

Henüz Made in Abyss izlememişler ya da nostalji yapmak isteyenler için hikayesi: Dünyada tek keşfedilmemiş devasa çukur ve mağaralar sistemine “Hiçlik (Abyss)” deniyordu. Derinliklerinde garip ve harika yaratıklar barındıran bu mağaralar sistemi, aynı zamanda şu anki insanlığın üretemediği kalıntılar ile de doludur. Abyss’in sahip olduğu bu gizemler, insanları onu keşfetmesi için cezbeder. Uçurumdan aşağı çukura dalan bu maceracılara ise “Mağara Akıncıları” denilir. Abyss’in kenarında bulunan Ousu şehrinde yaşayan kimsesiz bir kız olan Riko’nun hayali ise annesi gibi bir mağara akıncısı olup, mağara sisteminin gizemlerini çözmektir. Bir gün Rico mağaraya keşif yapmak için gittiğinde insana benzeyen bir robot ile karşılaşır. Bu karşılaşmayla heyecanlı hikayemiz başlar. 

Anime, Akihito Tsukushi'nin mangasıyla aynı ismi taşır. Seven Seas Entertainment, manganın ilk cildini 23 Nisan'da lisansladı. Takeshobo, manganın altıncı cildini geçtiğimiz Temmuz'da Japonya'da yayımladı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları