Lupin III'ün 5.inci Anime Serisi Çok Yakında
4'üncü serinin yönetmeni ve tasarımcısı, Code Geass'in yazarı Ichiro Okouchi ile birlikte geri dönüş yapıyor.

Resmi internet ve Twitter sayfaları üzerinden beşinci Lupin III anime serisi için açıklık getirildi. Yeni projenin içeriğini, Nisan ayındaki çıkışını ve öykünün sahip olduğu modern Fransa atmosferine değinildi.

Image
Dördüncü serinin yönetmeni olan Yuichiro Yano, Lupin the Third: Part 5'in yönetmenliği için geri dönüyor, kendisi ile birlikte dördüncü filmde çalışan karakter tasarımcısı Hisao Yokobori de ona eşlik ediyor. Çalışmalar, Telecom Animation Film'de gerçekleşecek. Serinin senaryosunu Ichiro Okouchi (CodeGeass, Kabaneriof the Iron Fortress) üstleniyor.

Lupin yeni seride de, modern Fransa havasının yanı sıra klasik arabaları ve Walter P38 gibi geleneksel silahları kullanmaya devam edecek. Bunların yanında; internet, mobil cihazlar ve diğer dijital aygıtlar da seriye eklenecek. 

Nisan ayında başlayacak seri, NTV'de yayınlanacak. Aynı zamanda Hulu ve diğer platformlardan da yayınlanacaktır. LupinIII: The Castle of Cagliostro'yu yayınlayan The Friday Road Show, Cuma günü yeni serinin ilk görüntülerini paylaşacak.

Tms ve Telecom Animation Film, geçtiğimiz sene Paris'te yapılmış olan Japan Expo'sunda beşinci Lupin III serisinin yapımda olduğunu açıklamışlardı. Yeni serilerde Lupin III hem büyükbabasının hem de adaşı olan usta amir Arsène Lupin'in memleketi olan Fransa'ya seyahat yapacaktır. Yukarıdaki görsel, ülkenin ada komünü Mont Saint-Michel'i tasvir ediyor.

Monkey Punch'ın Lupin III mangasında ki hırzsızların çılgınlıkları/kaçışları daha önce dört tane anime seriyi, birkaç anime filmini ve de yaklaşık bir dizi tv anime specialline ilham kaynağı olmayı başarmıştır.Aynı zamanda Lupin III:The Woman Called Fujiko Mine anime serilerini ve live-action adaptasyonlarını da (bunların içinde 2014'ün live-action filmi de vardır) ilham olmuştur.

Lupin III yıllarca Edgar in France olarak adlandırılmıştı ancak Japan Expo'sunda, karakterlerin orijinal isimlerine geri dönüleceğini yani Lupin III in France olacağı belirtildi.

LupinIII - L'avventura Italiana başlığıyla 29 Ağustos 2015'te İtalya televizyonlarında yayınlandıktan sonra LupinIII: Part IV'ün (ilk Lupin III tv anime serileri) galası, 2015 kasımında Japonya'da yapılmıştır. Hikaye İtalya ve San Marino'da geçmiştir ve yirmili yaşlarında mavi ceketli bir Lupin'i öne çıkartmıştır.

LupinIII: PartIV 2016 Ocak'ında yayınlanmaya başlanmıştır. Ocak 8,2016'da LupinIII Italian Game special yayınlanmıştır. 


kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları