Live-Action Akira Filminin Vizyon Tarihi Sonunda Belli Oldu
21 Mayıs 2021'de vizyona girecek Akira live-action filmini, Thor: Ragnarok'un yönetmeni Taika Waititi'nin elinden izleyeceğiz.

2012'den bu yana, her altı ayda bir konuşulan fakat bir türlü netleşemeyen Akira live-action projesi, sonunda hayata geçiyor gibi gözüküyor. Warner Bros. geçtiğimiz cuma günü, Akira live-action filminin 21 Mayıs 2021'de resmi olarak vizyona gireceğini duyurdu. 

Yönetmen koltuğunda; Boy, Hunt for the Wilderpeople ve Thor: Ragnarok gibi filmleriyle tanınan  Taika Waititi oturuken, yapımcılığını ise Leonardo DiCaprio, Andrew Lazar ile birlikte üstleniyor.

Katsuhiro Otomo'nun 1982 yılında yayınlanmaya başlayan fütüristik, cyberpunk mangası; 1988’de yine Otomo yönetmenliğinde  devasa bir bütçe ile animeye uyarlanmıştı. Geçtiğimiz yıl 30. yaş gününü kutlayan Akira, yayınlandığı günden bugüne hala tüm zamanların en önemli anime filmlerinden biri olarak kabul ediliyor.  

Birçok bilimkurguya ilham veren ve anime tarihini sonsuza kadar değiştiren efsanenin, live-action filminden haliyle beklentiler çok yüksek. Taika Waititi yönetmenliğinde beklentinin karşılanıp karşılanmayacağını ise hep birlikte bekleyip göreceğiz.

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları