Kuroshitsuji: Book of Atlantis'in Şubat Ayına Özel Kafesi
Eğer bir manga ya da anime hayranıysanız muhtemelen Kuroshitsuji (Black Butler) hakkında bilgi sahibisinizdir. Film, Kuroshitsuji: Atlantis Book 21 Ocak 2017'de gişelerdeydi ve Animate filmin hayranları için iki tane kafe açtı. Kuroshitsuji Cafe yalnızca Şubat ayı boyunca açık kalıcak, bu nedenle Japonya'ya uğrarsanız, kafeye gitmenizi tavsiye ederim. Aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli yiyecekler var ve hepsi de Kuroshitsuji temalı.

Kafe ya da eşya dükkânında, 2.000 yen'den fazlasını harcarsanız, bir Ciel ya da Sebastian bardak altlığı alabilirsiniz.Bardak altlıkları rastgele  dağıtılır, bu nedenle arkadaşlarnızla gitmeniz en iyisi.

Black Butler konulu bir kafe olduğu için siyah bir burgerin olmalıdır.Burgerin fiyatı 1,080 Yen(36 tl). Undertaker burger sadece Ikebukuro kafede mevcuttur.

Grell ve Ronald hayranları için bir domates köri yaratmış.Köri ücreti 920 yen(30tl) .Bu köri sadece Ikebukuro dükkanında mevcuttur

Young Master'ın en sevdiği Gateau Chocolat Cake'i sadece Sevgililer Günü boyunca, 1 Şubat - 14 Şubat tarihleri arasında tadabilirsiniz. Gateau Chocolat Cake, çay dondurması, çırpılmış krema ile birlikte gelir ve fiyatı 700 yen'dir(23tl).

Bu tatlı Double Charles için yapılır, bu tatlı 15 Şubat - 27 Şubat tarihleri arasında mevcuttur. Earl Charles Grey, bir dilim rulo pasta, beyaz çikolata sosu ve çırpılmış krema ile bir kahverengi çay tolonundan hoşlanıyor. Bu tatlıın fiyatı 700 yen(23tl).

Elizabeth Midford tarafından onaylanmış bir parfe'nin tadını çıkarın. Bu parfenin içinde; karışık meyveleri, muhallebi kreması, pasta parçaları, vanilyalı dondurma, çilek sosu, mısır gevreği, çilek dondurması, marshmallow, ahududu ve kremşanti vardır. Bu renkli parfanın fiyatı 700 yen'dir(23 tl).

Tüm içeceklerin fiyatı 500 yen'dir(16 tl).Rezervasyonlar internetten yapılabilir. Şubat ayında Japonya'da ve Kuroshitsuji hayranı iseniz, o zaman bu kafeye gitmelisiniz.Kafeye özel eşyaları bulun ve temalı yiyecekleri deneyin.

Animate Cafe Shinjuku

Adres: 6F Shinjuku Marui Annex, 3-1-26 Shinjuku, Shinjuku Ward, Tokyo

Erişim:

Shinjuku-sanchome İstasyonu'ndan 3 dakikalık yürüme mesafesi 

Shinjuku istasyonuna 12 dakikalık yürüme mesafesi

Saatleri: 11:00 AM – 9:00 PM

Telefon numarası: 03-5925-8311

İnternet sitesi: Animate Cafe Shinjuku (Japanese)

Animate Cafe Ikebukuro

Adres: 3F Plaza Inn Ikebukuro, 1-20-6 Higashi Ikebukuro, Toshima Ward, Tokyo

Erişim:Ikebukuro İstasyonundan 7 dakikalık yürüme mesafesi

Çalışma saatleri: 11:00 AM – 9:30 PM

Telefon numarası: 03-5957-0880

İnternet sitesi: Animate Cafe Ikebukuro (Japanese)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları