Kuroko no Basuke Son Oyun Film'i
Kuroko no Basuke Last Game

 Gekijōban Kuroko no Basuke Last Game (Kuroko'nun Basketbol'u Film: Son Oyun) resmi websitesinde Tadatoshi Fujimaki'ninKuroko no Basuke Extra Game manga devamı anime uyarlama filminin tanıtım videosu cuma günü yayaınlanmaya başladı. Tanıtım videosunun önizlemesinin tema şarkısı GRANRODEO'nun "Glorious days" parçası oldu.

Önceden bildirilen Jabberwock takımının yeni seslendirme ekibi:

Hikaru Midorikawa Nash Gold Jr. olarak, Jabberwock oyun kurucusu.

Tetsu Inada Jason Silver olarak, Jabberwock pivotu.


Film 18 martta Japonya'da çıkışını yapacak.

Fuijimaki'nin filmin baş gözlemcisi olduğuna itibar ediliyor ve film için bir 'orjinal bölüm' yazıyor. Shunsuke Tada Production I.G'de üç sezonluk televizyon anime serilerinden film yönetmeye geri dönüyor. Ayrıca Noboru Takagi de serilerin kompozisyonlarını elden geçirmeye, Yoko Kikuchi karakterleri yeniden tasarlamaya, Yoshihiro İke sezon 2 ve 3 müziklerini bestelemeye geri dönüyor.Ayrıca anime serisindeki oyuncular da oynayacakları karakterleri yeniden ele alacaklar.

Film televizyon anime serisinin devamı olacak.Kuroko ve Kagami'nin lise 2. sınıfta oldukları dönemde geçecek. Amerika sokak basketbol takımı olan Jabberwock' Japonya'da Japon bir basket takımı ile arkadaşça maç yapar ve Japon basket takımı ezici bir yenilgiye uğrar.Bunun üzerine Jabberwock Japon basket takımları ile dalga geçmeye başlar.Onların yorumlarını duyan Riko'nun babası kızar ve sonradan derleme 5 kişiden oluşan 'Vorpal Sword' isimli, Kuroko, Kagami ve Mucizevi Nesil üyelerinin bulunduğu, takımı Jabberwock takımı ile rövanş maçı yapmak için kurar.

 Ayrıca Kuroko's Basketball (Kuroko No Basuke)son zamanlarda franchise (satış tekeli hakkı) 3 derleme film daha aldı.Film sırası ile eylül, ekim, aralık aylarının her birinde iki hafta olmak üzere sahnelendi. Crunchyroll ilk derleme film olan Kuroko's Basketball Winter Cup Highlights -Shadow and Light (Kuroko no Basuke Winter Cup Sōshū-hen: Kage to Hikari) filmini yayınlayacak.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları