Kimi ni Todoke'nin Mangakası Karuho Shiina 18 Yıldan Sonra Yeni Bir Mangaya Başlıyor
Toppu to Beat mangası kendini bulma yolculuğuna çıkan Hokkaidolu gizemli bir kızı konu alacak.

Shueisha, mangaka Karuho Shiina'nın Shueisha'nın Bessatsu Margaret dergisinin 13 Mart'ta yayımlanacak Nisan sayısında yepyeni bir mangaya başlayacağını duyurdu. Manga Shiina'nın 18 yıl sonra ilk yeni mangası olacak. Shiina en son 2006'ta Kimi ni Todoke - From Me to You shoujo mangasına başlamıştı. Manganın renkli bir açılış sayfası olacak ve sayının ön kapağında yer alacak.

Manga Hokkaido'daki küçük bir sahil kasabasında geçiyor, gizemli kız Nike, sınıfta yüzünü nadiren gösteren bir çocuk olan Nemo ile yeniden bir araya gelir. Bu buluşma, Nike'ı unuttuğu kendi parçalarını hatırlamak için gizem dolu bir yolculuğa yönlendirir.

Shiina, bu manganın üretiminde ilk kez tamamen dijital bir iş akışı kullanacak.

Shiina, Kimi ni Todoke mangasına 2006'da Bessatsu Margaret dergisinde başlamış ve Kasım 2017'de final yapmıştı. Shueisha, manganın 30. ve son cildini Mart 2018'de yayımladı. Shiina, Nisan 2018 ve Mayıs 2022 arasında Kimi ni Todoke: Unmei no Hito (Kimi ni Todoke Spinoff: Soulmate) spinoff mangasını çıkardı.

 

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları