Kaptan Tsubasa: Rüya Takımı Mobil Oyunu Akıllı Telefonlarınızda
Japonya'da 4 milyon indirmeye ulaşan oyun 3 gündür markette.

   Mobil oyun geliştiricisi KLab Inc. oyunu Captain Tsubasa: Dream Team'in dünya çapında sürümünü geçtiğimiz salı günü piyasaya sürdü. Bu sürüm dünya çapında Japonya, Çin Anakarası ve Güney Kore hariç olmak üzere İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca ve Geleneksel Çince dillerinde erişilebilir durumda.

   Oyun kendisi ücretsiz olmakla birlikte, oyun içi satın alınabilir içerik ve paketler mevcut.  Oyuncular serideki karakterlerden bir rüya takımı oluşturup dünya çapında diğer oyuncularla karışılaşabiliyor.  Ayrıca benim en sevdiğim kısmı olan orijinal serideki tüm efsane sahneleri tecrübe edebilecekleri hikaye modu bulunuyor.

   iOS ve Android sürümleri Japonya'da 13 Ocakta piyasaya çıkmış ve birden fazla indirmeleri dahil edilerek 4 milyon indirme sayısına ulaşmıştı.

Takahashi'nin orijinal 37 ciltlik Captain Tsubasa mangası Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinde 1981'den 1988'e kadar yayınlanmıştı. Ayrıca TV animesine ilham olmuş ve 4 anime filmi çekilmesine öncülük etmişti. Birçok OVA ortaya çıktı ve sahne oyunu sergilendi. Manga yaklaşık 20 ülkede piyasada bu ülkelerin içinde Fransa, İtalya, Meksika'da bulunurken bir Arapça sürümü de Ocak ayında orta doğuda yerini aldı. 

Kaynak: www.animenewsnetwork.cc

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları