I Want to Eat Your Pancreas Anime Filmi İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
Aniplex, Yoru Sumino'nun Yoru Sumino's I Want to Eat Your Pancreas (Kimi no Suizō o Tabetai) adlı romanının anime filmi uyarlaması için Cumartesi günü yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

Film, Cumartesi günü Japonya'da başladı. Aniplex of America filmi Amerika Birleşik Devletleri'ndeki sinema salonlarında gösterime sokacaktır.

Mahiro Takasugi isimsiz kahramanı ve Lynn baş karakter olan Sakura Yamauchi'yi seslendirecektir. Diğer oyuncular şu şekildedir:

  • Yukiyo Fujii - Kyōko
  • Yūma Uchida - Takahiro
  • Jun Fukushima - Gum-kun
  • Atsuko Tanaka - isimsiz karakterin annesi
  • Shinichiro Miki - isimsiz karakterin babası


Shin'ichirō Ushijima filmin yönetmeni ve senaryo yazarıdır, Yūichi Oka ise baş animasyon direktörü ve karakter tasarımcısıdır. Hiroko Sebu müziği bestelemektedir. Studio VOLN (Idol Incidents, Ushio & Tora) animasyon prodüksiyonu olarak görev yapmaktadır.

Tema şarkısı  "Shunkashūtō" (The Four Seasons)a ek olarak, sumika OP tema şarkısı "Fanfare"yi de gerçekleştirmektedir.

ÖZET

Yoru Sumino tarafından yazılan ve 2015 yılında yayınlanan bu roman, sınıf arkadaşı Sakura'nın gizlice yazdığı bir günlüğü keşfeden bir liseliyi anlatmaktadır. Sakura'nın pankreas kanseri vardır ve yaşamak için sadece bir yılı kalmıştır. Hikaye, Sakura ve daha sonra arkadaşı Kyoko ile geçirdiği zamanları ele almaktadır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları