Hachigatsu no Cinderella Nine Baseball Akıllı Telefon Oyunu Anime Oluyor
Akatsuki ve Kadokawa'nın Hachigatsu no Cinderella Nine akıllı telefon oyununun resmi Twitter hesabı pazartesi günü, oyunun bir animeye uyarlanacağını duyurdu.

İOS ve Android oyunu 27 Haziran 2017'de iOS ve Android cihazlarda piyasaya sürülmeye başlamıştır. Oyun ücretsizdir ancak oyun içi öğeler için belli bir ücret talep edilmektedir.

Oyunda, oyuna isimsiz eski küçük bir ligin beyzbol ası olan ve bir kaza geçirdikten sonra da beyzbol kariyerinden vazgeçen bir karakter olarak başlıyoruz. Karakter, büyükannesinin memleketine taşınır ve orada yerel bir liseye kaydolur ayrıca bir daha asla beyzbol dünyasına girmeyeceğine yemin eder. Karakterimiz, Tsubasa Arihara ile tanıştığında, okulun beyzbol takımının lideri olmaya ve takımını Koshien'deki lise turnuvalarına taşımaya dair ikna olur.


Oyunda, oyuncular takım üyelerini toplar (oyunda 50'den fazla karakter bulunmaktadır) ve takım üyelerinin hikayelerinden kendine tecrübe edinir. Ayrıca oyuncular seviyelerini yükseltebilmek için üyeleri eğitir ve yarışmalara hazırlar. Ve daha sonrasında oyuncular üyelerin vuruş sıralarına karar verirler.

Oyunun resmi sitesi, Pop Team Epic'in Hachi Nai Gaiden: Senryoku Gai! Katato-chan adlı manga serisini serileştirmekte ve manga, Katato the Animation adlı bir kısa animeye esin kaynağı olmuştur. Site ayrıca bir roman serileştirmektedir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları