Funimation'ın YouTube Kanalı 'Crunchyroll Dubs' Kanalına Dönüştü
Kanal her cumartesi günü dublajlı bir içerik yayınlayacak.


Chrunchyroll, salı günü Funimation  Youtube kanalının ´Chrunchyroll Dubs´ kanalı olarak değiştirildiğini duyurdu. Kanal, anime klipleri, fragmanları ve ingilizce dublajlı tam bölüm şeklinde yayınlamaya devam edecek. Kanal her Cumartesi saat 3: 00'de dublajlı bir ilk bölüm yayınlayacak ve   9 Nisan'da Re:ZERO -Starting Life in Another World ile başlayacak.

Crunchyroll, "Crunchyroll Collections" YouTube kanalında ingilizce altyazılı fragmanlar ve içerik yayınlıyor.


Funimation ve Crunchyroll, 1 Mart'ta Funimation ve Wakanim'in anime kütüphanesi ve simulcast içeriğinin Crunchyroll'a taşındığını duyurdu. Sony'nin Funimation Global Grubu geçen yıl 9 Ağustos'ta AT & T'den Crunchyroll'u satın aldı. Satın alma fiyatı 1.175 milyar ABD Dolar  ve gelirler kapanışta nakit olarak ödendi.

 Funimation'ın kendi  video sürümleri de Crunchyroll altında listeleniyor.

Crunchyroll ve Funimation,  2020'de satın alma işlemini Aralık ayında  1.175 milyar ABD Doları fiyatı ile açıkladı. Teknoloji web sitesi The Information, Ağustos 2020'de AT & T'nin Sony'ye 1,5 milyar ABD Doları karşılığında Crunchyroll´u sunduğunu ve Sony'nin yayın hizmetini abone başına 500 ABD Doları olan fiyattan "vazgeçtiğini" bildirdi. Eğlence haber kaynağı Variety, AT & T'nin şirketi o dönemde Sony Pictures Entertainment dışında birden fazla potansiyel alıcıya satın aldığını bildirdi.Sonra da  Nikkei Asia Ekim ayında Sony'nin Crunchyroll satın alımı için nihai görüşmelerde bulunduğunu bildirdi. O sırada gazetede, Sony'nin "100 milyar yen'den (957 milyon $-11.860.959.260 TL) fazla harcama yapabileceğini" bildirdi." 

I’m not afraid of death. I’m an old physicist. I’m afraid of time.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları