Frame Arms Girl Animesinin Devam Projesinin Bir Anime Filmi Olacağı Açıklandı
Frame Arms Girl anime serisinin resmi Twitter hesabı, daha önce açıklanan ve planlanan devam projesinin bir anime filmi olacağını açıkladı.

Kotobukiya daha önce, karakterin tanıtıldığı bir video yayınlamıştır:

Kotobukiya'nın Frame Arms modelleri, mekanik tasarımcısı Takayuki Yanase (Mobile Suit Gundam 00, Muv-Luv Alternatif: Total Eclipse) tarafından tasarlanan bir robot model kitidir. 2015 yılında tanıtılan yeni Frame Arms Girl serisi, kız olarak tasvir edilen orijinal Frame Arms modelleri Humikane Shimada (Strike Witches, Girls und Panzer) tarafından tasarlanmıştır.


Orijinal Frame Arms modelleri, Mayıs 2015'te Frame Arms Versus Set Zelfikar vs. Hresvelgr=Ater kiti ile bir araya getirilen kısa bir animeye ilham kaynağı olmuştur. Sentai Filmworks seriyi lisanslamış ve yayınlamıştır.

ÖZET

Orjinal animenin hikayesi, Ao'nun kapısının önünde bir paket açmasıyla başlar. Paketin içinde ise hareket yeteneğine sahip, küçük bir robot olan Gourai bulunmaktaydı. Gourai, yeni ve geliştirilmekte olan prototip bir yapay zeka ile donatılmış bir Frame Arms Girl'dü ve Ao onu aktive edebilen tek kişiydi. Gourai, Frame Arms Girls hakkında hiçbir şey bilmeyen Ao ile birlikte, hem savaş datasını hem de duygularını bir arada kontrol etmeyi öğrenmeye başlar.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları