Dx2 Shin Megami Tensei Akıllı Telefon Oyunu Gelecek Hafta Piyasaya Sürülecek
Sega bu Salı günü Dx2 Shin Megami Tensei: Liberation oyunun ios ve android için haftaya piyasaya sürülmesini planlandığını duyurdu.

 Sega bu Salı günü Dx2 Shin Megami Tensei: Liberation oyunun ios ve android için haftaya piyasaya sürülmesini planlandığını duyurdu. Sega yakında oyunun resmi web sitesinde kesin bir çıkış tarihi yayınlayacak.                                                                                                                                                                               Image


 Oyunun yapımcısı,  Riichirō Yamada, geçtiğimiz ay oyunun ocak ortasında yayınlanacağını ima etmişti.

 

Sega Games ve Atlus oyunu ilk olarak Japonya, Taiwan , Hong Kong ve Macau da yayınladıktan sonra dünyaya yayınlayacak. Erken kayıt işlemleri Japonya’da 10 kasımda başladı, kampanya kaç kişinin ön kayıt yaptığına bağlı olarak oyun içi ödüller sunuyor.

 

Oyun şeytan birleştirme ve müzakere işlemlerini 3D zindanlarda yapmamıza olanak tanıyor. Oyun aynı zamanda artırılmış gerçeklik ögelerine sahip fakat bu özellikler oyunun tam versiyonun piyasa sürülmesi ile kullanılabilir olacak. Daha önceden yayınlanmış olan bir videoda gördüğümüz üzere Shin Megami Tensei şeytanları akıllı telefonunuzun kamerası sayesinde "gerçek dünya" da belirebiliyor.

 

Makoto Fukami (Berserk 2016, Psycho-Pass) senaryoyu yazdı ve Tatsurō Iwamoto (Ace Attorney games, Monster Strike the Animation) karakterleri tasarladı. Hikaye"Liberators" adlı grubun gizemli bir organizasyon olan the Acolytesin the streets of Akihabara'ya karşı olan mücadelesini konu almaktadır.

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları