Dragon Ball Z X Keeperz İnternet Tarayıcısı Oyunu Açıklandı
Oyun bünyesinde 4-vs-4 tıklama mücadeleleri barındıryor.

Bu cumartesi Shueisha V dergisinin bu seneki Mart ayı sayısında Bandai Namco Online yeni Dragon Ball Z oyununu duyurdu. İnternet tarayıcılarınızı kullanarak oynayabildiğiniz bir oyun olacak oyunun adı ise  Dragon Ball Z X Keeperz (telaffuzu Cross Keepers). Oyun her ne kadar ücretsiz olarak oynanabilir olsa da oyun içim alım satım işlemleri 2018 in baharında başlayacak.

                           Image

Oyunda 4 erli 2 şer takımın birbirine karşı hayatta kalma mücadelesi vereceği bir mod bulunuyor. Bu modda kontroller yalnızca fare ile tıklamayı içerecek. Dergiye göre oyunda "enerji birikimi" diyebiliceğimiz bir mekanik bulunacak bu mekanik sayesinde oyuncular enerjiyi toplamak için gerekli tuşlara bastıkça ortaya daha güçlü saldırılar çıkarabilecekler. Oyunun başlığında ki "X" ise takım arkadaşlarının birbirleri ile yapabileceği kombolardan geliyor (Cross-Combination).

Oyuncular takım diğer oyuncular ile alan baskınları ve düşmanları defetmek için takım oluşturabilecekler. Oyun konuşma paneline ve eşya paylaşımına da sahip olacak.

Psychic Lover​ Oyunun tema müziği olacak.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları