Detective Conan Police Academy Spinoff Mangası Anime Oluyor
Detective Conan mangası aradan sonra 100. sayısı ile Ekim'de dönüyor.

Arai, mangayı Ekim 2019'da Keisatsu Gakkō Hen Wild Police Story'nin lansmanının aynı sayısında sonlandırdı.Shogakukan'ın Weekly Shonen Sunday dergisinin birleştirilmiş 36 ve 37. sayısında, Gosho Aoyama'nın Detective Conan mangasının spinoffu olan Takahiro Arai'nin "Meitantei Conan Keisatsu Gakkō Hen Wild Police Story" (Detective Conan: Police Academy Arc Wild Police Story) mangasının anime uyarlamasının haberi duyuruldu.

Detective Conan mangasının da ara vereceği ve derginin 46. sayısı ile birlikte Ekim'de geri döneceği belirtildi. Shogakukan, manganın 100. sayısını 18 Ekim'de yayınlayacak.

Spinoff mangasının ilk arkı olan Matsuda (Jinpei Matsuda, Polis Akademisi'nde bir karakterdir.), Ekim 2019'da çıkmış ve üç bölüm yayınlanmıştı. Wataru Date'ye odaklanan ikinci ark ise 2020 Şubat'ında çıkış yapmıştı ve Kasım 2020'de sona erdi.

Shogakukan, Aralık 2020'de manganın ikinci ve final ciltli kitaplarını yayınlamıştı.

Arai, "Meitantei Conan Zero no Tea Time" mangasını Weekly Shonen Sunday'de Mayıs 2018'de yayınlamaya başladı. Manga, Detective Conan mangası ara verdiğinde (Aoyama, Temmuz 2018'den beri araştırma için sık sık mangaya ara vermektedir.) serileştirilmeye başlanmıştır. Arai, mangayı Ekim 2019'da "Keisatsu Gakkō Hen Wild Police Story"nin yayınlanmaya başladığı aynı sayıda sonlandırdı.

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları