Dennou Coil’in Yaratıcısı Mitsuo Iso'dan Yeni Anime
Mitsuo Iso, anime dünyasının hatırı sayılır key animatörlerden biri; FLCL, Cowboy Bebop: The Movie ve Neon Genesis Evangelion'da onun imzası var.

Mitsuo Iso, anime dünyasının hatırı sayılır key animatörlerden biri; FLCL, Cowboy Bebop: The Movie ve Neon Genesis Evangelion'da onun imzası var. Tarih 2007'yi gösterdiğinde, augmented-reality (artırılmış gerçeklik) teknolojisini tasvir eden -peşi sıra övgüleri de toplayan orijinal dizisi Dennou Coi'in yönetmen koltuğuna da oturdu. 

Image

Iso, hala key animatör olarak çalışmaya devam ediyor, ancak Anime Central'da orijinal bir animenin yönetmenliğini de üstlenecek. Chikyuugai Shounen Shoujo (Extraterrestrial Children) isimli bilim kurgu serisi 2045'te geçecek ve bir kazadan sonra uzay istasyonunda mahsur kalan bir gurup çocuğu anlatacak. Çocuklar, sosyal ağ, dar bantlı iletişim ve hackable drone kullanarak hayatta kalmaya çalışacaklar. 

Iso, “Uzayı konu alan çok az anime yapım gördüm, bu nedenle kendim de yapmalıydım. Uzay artık bilim kurguda görebileceğimiz en yakın yerlerden ve bu anime filmde de gideceğimiz yerlerden biri. Sonsuz bir genişlikle tasvir edilen bu çevrede bir grup çocuğun hikayesini aslında gerçekten yaşanmış gibi anlatmak istiyorum." yorumununda bulundu. 

Iso, karakter tasarımcısı Kenichi Yoshida (Eureka Seven) ile studio SIGNAL.MD'de (Napping Princess / Atom the Beginning) projeye başlayacak.

Ek bilgiler geldikçe biz de sizlerle paylaşacağız. 

Iso'nun Dennou Coil animesini henüz izlemediyseniz şuradan izleyebilirsiniz. 


kaynak goboiano

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları