Demon Slayer 2024 yılında Masa Oyunu Tarzı Switch Oyunu Çıkartacak
Oyun, 9 oynanabilir karakter ve mini oyunlar içeriyor.

   Aniplex, Pazartesi günü Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba serisinin 2024 yılında piyasaya sürülecek olan bir Nintendo Switch için board oyunu tarzında bir video oyunu ilham verdiğini duyurdu. Oyunun adı Kimetsu no Yaiba Mezase! Saikyō Taishi! olarak açıklandı. (Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba'ya ulaş! En Güçlü Asker!) 

 

家庭用ゲーム『鬼滅の刃 目指せ!最強隊士!』アナウンストレーラー(Nintendo Switch™)

   Oyun, online veya çevrimdışı olarak dört oyuncuyla oynanabilir olacak. Oyunda Tanjiro, Zenitsu ve Inosuke dahil olmak üzere dokuz oynanabilir karakter bulunacak. Nezuko ise bir destek karakteri olacak. Oyunda gece ve gündüz mekaniği ile birlikte mini oyunlar da bulunacak.

   Bu oyun, serinin ikinci konsol oyunudur. Sega'nın Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles (Kimetsu no Yaiba: Hinokami Keppūtan) oyunu, Japonya'da 2021'in Ekim ayında piyasaya sürüldü ve İngilizce versiyonu Asya'da yayınlandı. Oyun, ardından bir gün sonra Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Oyunun Switch versiyonu ise Japonya'da ve İngilizce olarak 2022'nin Haziran ayında piyasaya sürüldü.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları