Büyüleyici Bir Rebuild of Evangelion Fragman Videosu Yayınlandı
Evangelion Unit-08'i bu videoda makineli tüfeklerle süzülürken görüyoruz.

Evangelion’un yeniden yapım serisinin dördüncü ve son filmi olan 3.0+1.0 için yayınlanan büyüleyici fragman videosu, artık YouTube’da ve serinin kendi internet sitesinde görüntülenebilecek. 

Fragman, ilk kez Evangelion yeniden yapım serisinin ikinci filmi olan Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance’te görülen; Makinami Mari Illustrious tarafından pilotluk yapılan Evangelion Unit-08’i gösteriyor. 

İlk olarak 20 Temmuz’da yayınlanan video, Japonya'daki sinemalarda Hosoda Mamoru’nun filmi Mirai of the Future seanslarından önce yayınlanıyor. 

Rebuild of Evangelion, Studio Khara tarafından Hideaki Anno’nun orijinal anime serisi Neon Genesis Evangelion’un dört bölümlük yeniden yapım film serisi. Serinin ilk filmi olan; Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone 2007’de gösterime girdi, bu filmi 2009’da gösterime giren Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance ve 2012’de gösterime giren Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo takip etti. 

Kaynak: Otaku Mode

22 yaşında,anime-sinemaya merakı olan.Oyun oynayıp,çizgi roman-kitap okuyan bir insan. MAL Adresim: https://myanimelist.net/profile/Uldyssian

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları