Blood Serisinin'in Yazarı Jun'ichi Fujisaku Bu Şubatta Yeni Bir Manganın Yazımına Başlıyor
Stirke the Blood mangasının TATE'si çiziyor.

Kodansha'nın Monthly Young Dergisi'nin Şubat sayısında Salı günü, yazar Junit Fujisaku, sanatçı TATE ve Shindosha,  derginin 20 Şubat tarihinde bir sonraki sayısında yeni bir manga yayınlayacaklarını açıkladı.İlk bölümde 56 sayfa bulunacak. Shindosha orjinal konsept ve çalışmasıyla ünlendi.Fujisaku mangayı yazıyor ve TATE ise çizimleri yapıyor.

Fujisaku, Üretim IG ve illüstratör Yūsuke Kozaki'nin yazdığı bir romanla aynı adı taşıyan Kasei Zombie (Zombie of Mars) adını ortaya koyan yeni manga hakkında bir Tweet yayınladı .Micro Magazine-sha geçen 5 Ağustos'ta romanı yayınladı.

Image

Roman Tokyo'nun Takadanobaba mahallesinde geçiyor, ve adı Kanon olan bir kızın üst sınıfından Akiyama'ya çıkma teklif edişinin ardından birlikte izlemek istedikleri film olan Kasei Zombie'ye gidişini anlatıyor. Kanon tuvaletteyken deprem oluyor ve orda sıkışıyor. Kaçmayı başardığında ise Takadanobaba'nın zombilerle dolup taştığını ve kapatıldığını görüyor. Ardından beyzbol sopasıyla zombilerle savaşan mavi kasklı adamla tanışıyor.

Derginin açıklamasına göre manga başlangıca uyuyor - Kanonun aşk itirafı ve Akiyama ile birlikte sinema randevusu - Fakat bu Kanon sinemada tualetten çıktıktan sonra olanların hiçbirini açıklamıyor.

Micro Magazine-sha örjinal romanın ön gösterimini geçtiğimiz haziran yayınladı.

Fujisaku en çok Blood anime serisine katılımıyla tanınıyor. Blood: Last Vampire'da planlama asistanı olarak nitelendirildi, Blood + 'da yönetmen ve senaryo denetçisi,  Blood-C'de orijinal konsept süpervizörü ve bölüm senaryo yazarı, ve Blood-C: The Last Dark da senaryo yazarı olarak yer aldı.Ayrıca  Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, The Beast Player Erin, ve Atom The Beginning için seneryo yazdı.

TATE Gakuto Mikumo'nun Strikte the Blood serilerinin manga uyarlamalarındaki çizimlerini gerçekleştirdi. Manga Kadokawa'nın Monthly Comic Dengeki Daioh dergisinde 2012 yılından Aralık 2016'ya kadar yayınlandı. Kadokawa, manga için 10 derlenmiş kitap topluluğu yayınladı, Yen Press mangayı ingilizce olarak yayınladı ve 9. sayıyı geçtiğimiz Aralık piyasaya sürdü.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları