Black Clover: Quartet Knights Oyunu'nun Yeni PV'sinde Vanessa'yı Görüyoruz
PS4/PC oyunu 13 Eylül'de Japonya'da, 14 Eylül'de ise batıda yayınlanacak.

Bandai Namco Entertainment salı günü, Black Clover: Quartet Knights için yeni karakter trailerlarını yayınlamaya başladı. Video, oyananabilen karakterlerden biri olan, Vanessa'nın tanıtımını yapıyor.

Oyun 14 Eylül’de, PlayStation 4 ve Steam yoluyla PC üzerinden, America ve Avrupa’da yayınlanacak. Japonya’da ise PlayStation 4 üzerinden 13 Eylül’de yayınlanacak. Oyun 15-16 Haziranda’da özel beta testini yaptı. Japonya’da oyunu önceden sipariş edenler, oynanabilir karakter olarak, genç Yami ve "Black Asta" kostmünü indirebilmek için şifre alacaklar.

Oyununun oynanabilir karakterleri şimdilik; Asta, Yuno, NoelleSilva, Mimosa Vermillion, Gauche Adlai, Magna Swing, Luck Voltia, YamiSukehiro, young Yami Sukehiro, Vanessa Enoteca, Charmy Pappitson, KlausLunette, Mars, ve Fana. Bunlara ek olarak oyuna orijinal karakter olan Karuna’da mevcut.

Büyü-savaş oyunu dörde dört maçlara ve oyuncuların kendi takımlarını oluşturup kooperatif ve düşmalarla savaşmalarına olanak sağlıyor. Oyunun tema şarkısı "Limits", Da-iCE tarafından yapılacak.

Yūki Tabata orijinal mangayı 2015 Şubat’ta Weekly Shonen Jump’ta yayımlamaya başlanıp, şu anda manganın 4.8 milyondan fazla kopyası mevcut. İngilizcesini Viz Media yayımlıyor.

Televizyon animesi geçtiğimiz ekim ayında yayınlanmaya başladı ve 51 bölümü olacak.


Kaynak: Animenewsnetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları