Berserk of Gluttony Light Noveli Anime Oluyor
Seven Seas Entertainment novel ve mangasını ingilizce olarak yayınlıyor.

Micro Magazine cuma günü Ichika Isshiki ve fame'in Berserk of Gluttony(Boshoku no Berserk : Ore Dake Level to Iu Gainen wo Toppa Suru) light novel serisinin bir animeye ilham verdiğini duyurdu.Duyuruda anime için bir format veya çıkış tarihi açıklamadı.Novelin illüstratörü fame, animenin duyurusu kutlamak için aşağıdaki resmi çizdi.

Hikaye:

Fate Graphite, terkedilenlerden biridir. "Oburluk" becerisiyle lanetlenmiş,açıklan ölüyor ve asla doymuyor... ta ki ölmek olan bir hırsızı öldürdüğü ve adamın gücünü ve ruhunu yediği güne kadar.Fate'in oburluğu uyandı ve eğer gücünü kontrol etmeyi öğrenebilirse, sonunda kendi kaderinin efendisi olacak.

Isshiki, hikayeyi Shosetsuka ni Naro'da yayınladıktan sonra Kasım 2017'de Fame'in illüstrasyonlarıyla novelin ilk cildini başlattı.Seven Seas Entertainment,yedinci cildi 11 Ekim'de ingilizce olarak yayınladı.

Daisuke Takino mangayı Nisan 2018'de Micro Magazine'in Comic Ride web sitesinde maşlattı.Manganın dokuzuncu derlenmiş cildi 31 Ekim'de Japonya'da piyasaya çıkacak.Seven Seas altıncı cildi 12 Temmuz'da yayınladı.

Kaplumbağa best.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları