Berserk Mangası 22 Eylül’de Yeni Ark ile Geri Dönüyor
Manganın kırk ikinci cildi 29 Eylül’de Japonya’da yayınlanacak.

Hakusensha'nın Young Animal dergisinin 18.sayısında Kentarou Miura'nın Berserk mangasının 22 Eylül'de yeni ark ile geri döneceğini duyurdu.Dergi en son bu yıl 26 Mayıs'ta 11. sayısında bu manganın bir bölümünü yayınlamıştı.

Berserk: Bd. 41 : Miura, Kentaro: Amazon.com.tr: Kitap

 

Manganın derlenmiş 42. cildi, yeniden başladığından bu yana ilk cilt, 29 Eylül'de Japonya'da yayınlanacak.Miura 54 yaşındayken 6 Mayıs 2021’de akut aort diseksiyonu nedeniyle vefat etmişti. Manga, onun vefatından sonra ara verdi, ancak Haziran 2022'de Young Animal'da yeniden başladı.

 

Manganın şu anki künyesi: "Orijinal eser: Kentarou Miura, Manga: Studio Gaga, Denetleme: Kouji Mori."

 

 

 

Studio Gaga, Miura'nın Berserk'te de çalışmış asistanları ve çıraklarıyla birlikte çalıştığı stüdyodur. Mori ise Miura'nın Berserk'in olay örgüsünün ayrıntıları için sık sık danıştığı Miura'nın yakın çocukluk arkadaşıdır.  Mori, Haziran 2022'de "Berserk'in hikayesini sonuna kadar bildiğini" söyledi.  Mori, 2021'de Young Animal'da Miura ile ömür boyu süren dostluğunun ve yaratıcı ilişkilerinin hikayesini anlatan one-shot manga çizmişti.

 

Miura'nın seri için yazdığı son bölümlerin bulunduğu Berserk'in 41. cildi Aralık 2021'de Japonya'da yayınlandı. Dark Horse Comics, cildi Kasım 2022'de yayınladı.




20 yaşında ve artık hititoloji öğrencisi değil yine de ne yaptığı ya da ne okuduğu hakkında hiçbir fikri yok. Yalan dünya ve kedilere bayılır. I'm fine diyip fine olmayan bir infp. Soru sormak isterseniz kapısı her zaman açıktır <3

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları