Başyapıt Anime Kısası 3. Sezonla Dönüyor
Aware! Meisaku-kun sonraki bölümlerin yolda olduğunu duyurdu.

NHK'nın  Aware! Meisaku-kun yapımının arkasındaki seslendirme ekibine yeni bir üye katıldı. Hayranlar tarafından Konosuba'nın Kyoya'sı, Kuroko's Basketball'un Shinji Koganei'si olarak bilinen Takuya Eguchi, süper deforme olmuş takımın en yeni üyesi. 

Image

Anime, bir gün efsanevi karakterlerin arasına girmeyi ümit eden, sıradan bir çocuk olan Meisaku Matsuda'nın (CV Akiyuki Nasu) başrolde olduğu beş dakikalık hikayelerden oluşur. Matsuda, birçok başyapıt olan karakterin mezun olduğu Ryugu İlkokulu'na katılır. Kısa hikayeler, NHK'nın Masterpiece Theater serilerinde yer alan hikayelere belli belirsiz bir şekilde dayanmaktadır. 

Eguchi, önümüzdeki ay başlayacak gösterinin üçüncü sezonunda yer alacak ve o aşağıdaki karakter Tsuruko'ya hayat verecek: Image




Oyuncular ayrıca, fırsat buldukça resmi Youtube kanallarında kukla "talk show" performansı sergiliyorlar. 
Aware! Meisaku-san'ın 3. sezonu 6 Nisan'da başlıyor. 



kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları