Arifureta: From Commonplace to World's Strongest İçin Yeni Kadro ve Görsel Yayınlandı
Ryo Shirakome'un Arifureta - From Commonplace to World's Strongest (Arifureta Shokugyō de Sekai Saikyō) adlı light novel serisinin TV anime uyarlaması için resmi web sitesi, yeni bir görsel ve yeni ana kadro üyelerini yayınladı.

Kinji Yoshimoto (Unbreakable Machine-Doll, Seven Mortal Sins, Genshiken 2) animeyi WHITE FOX ve asread.'de yönetiyor. Chika Kojima (Big Order) orijinal tasarımları animasyona uyarlayan yeni karakter tasarımcısıdır.

Dizi aslında Nisan ayında gösterime girecekti ancak daha sonra 2019'da prömiyer yapılması karar verildi.

ÖZET

17 yaşında olan Nagumo Hajime, sıkıcı hayata sahip bir otakudur ve sınıf arkadaşları tarafından zorbalığa uğramaktadır. Fakat bu basit hayatı, sınıf arkadaşlarıyla birlikte fantastik bir dünyaya çağrılınca değişir.  Burada onlara insan ırkını sonsuz yok olmadan kurtarma görevi verilir. Ancak bir otakunun en büyük rüyası olan bu fantastik dünya Hajime için kabus haline gelebilirdi. Herkese tanrıların kine benzer güçler verilmiş olsa da, Hajime' ye sadece Synergist (dönüştürme gücü) verilmiştir. Bu dünyaya kendisiyle birlikte çağrılan sınıf arkadaşlarından güçsüz olduğu için tekrar zorbalıkla karşı karşı karşıyadır ve umutsuzluğa kapılmıştır. Canavarların ve iblislerin bu tehlikeli dünyasında hayatta kalabilecek mi?

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları