Adult Swim Yeni FLCL Sezonlarını Duyurdu!
FLCL için iki yeni sezon duyurusu yapıldı!

Adult Swim FLCL için, FLCL: Grunge ve FLCL: Shoegaze başlıklı iki yeni sezon duyurdu. Ayrıca Adult Swim yeni sezonlar için ana kadroyu ve ön gösterim görsellerini de yayınladı. Bu duyuruyla Toonami'nin 25. yıldönümünü andılar.

Hitoshi Takekiyo (Houkago Midnighters, Appleseed XIII yönetmeni) FLCL: Grunge'u Fukuoka merkezli CG animasyon stüdyosu MontBlanc Pictures'da yönetiyor. FLCL: Grunge'un 2023'te yayınlanması planlanıyor.

Yutaka Uemura (FLCL: Alternative, Youjo Senki) FLCL: Shoegaze'i Production I.G ve Nut stüdyolarında yönetiyor. Her iki sezon da şu an yapım aşamasında.

Toonami'nin yaratıcı yönetmeni ve Warner Bros Animation'ın aksiyon ve anime kıdemli başkan yardımcısı Jason DeMarco, her iki sezon için de baş yönetmen olarak görev alıyor. Aynı zamanda Production I.G USA'nın genel müdürü Maki Terashima-Furuta (FLCL Progressive, Kaizoku Oujo) yapımcı olarak listelendi.

FLCL Progressive ve FLCL Alternative, orjinal serinin devamı niteliğinde olan iki film Eylül 2018'de Japonya'da gösterime girdi. Toonami FLCL Progressive'in İngilizce dublajını Haziran da, FLCL Alternative'inkini ise Eylül 2018'de altı bölümlük televizyon serisi olarak yayınladı.

Serinin orijinal yaratıcısı Kazuya Tsurumaki, devam filmlerini yönetti. Hideto Iwai senaryoyu kaleme alırken, Katsuyuki Motohiro (Psycho-Pass) baş yönetmen olarak görev yaptı, Kiyotaka Oshiyama (Space☆Dandy) ise mekanik dizaynın sorumlusuydu.

Gainax ve Production I.G tarafından yapılan orijinal FLCL animesi Nisan 2000 ile Mart 2001 tarihleri arasında altı bölüm olarak yayınlandı. Gainax serinin orijinal telif haklarını 2015'te Production I.G'e sattı. Synch-Point, animenin DVD'sini ilk olarak Ocak 2007'de yayınladı. Funimation serinin haklarını Ocak 2010'da geri aldı ve Şubat 2011'de yayınladı.

Özet (FLCL)

Naota Nandaba, ilginç hiçbir şeyin yaşanmadığı bir şehirde yaşayan sıradan bir 6. sınıf öğrencisidir. Kardeşi Tasuku Amerika'da beyzbol oynamak için şehri terk ettikten sonra, Naota Tasuku'nun geride bıraktığı her şeyle ilgilenmeyi görev edindi. Abisinin üst ranzasından, abisi gittiğinden beri kendisine yapışan kız arkadaşına kadar. 

Ancak Naota ilk karşılaşmalarında kendisini sırtında lastik izleri ve kafasında dev bir boynuzla bırakan vespa sürücüsü, bas gitar çalan, pembe saçlı psikopat Haruko Haruhara'nın hayatına girişiyle sıradan varlığının sonsuza dek değişmek üzere olduğunu bilmiyor. Tek isteği biraz huzur ve sessizlik olmasına rağmen, Haruko'nun ailesinin evine yerleşmesiyle, Naota kendini Dünya'nın - ve yüksek olasılıkla tüm evrenin - şimdiye kadar gördüğü en büyük egemenlik savaşının göbeğine sürüklenmiş bulur.

 

Kaynak: MAL

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları